Walla oldum bile , hem gitmiyor hem çok yakıyor. Bide Navigasyon aldım sagı solu göriim die otobanlar hariç hiç bir yerde harita yok çok gereksiz olmuş. Gerçekten Opel düşük sınıf almanmış onu anlamış olduk... Ama en azından çok konforlu öyle avutuyorum kendimi , benzin fişlerinede artık peder yansınben dedim ona o kadar alalım bi Scirocco daha die dinlemedi beni :P bende onu benzin fişleriyle baş başa bıraktım artık.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
benim sana tavsiyem, pederi auris in hatta bütün japon araçlarının çarpışma testlerinde nekadar dayanıksız olduğuna ikna etmen olacaktır.... bu şeklide korkup sana yine adam gibi bi araç alabilir... sonuçta sana 1000cc'lik yaris alınsa bile insan gibi kullanmıyacağın aşikar...![]()
hayırlı olsun güzel seçim bana göre,yakıtı zamanla biraz daha düşer kullanıma göre diye düşünüyorum.
Ya bizim bi tanidik bana 1.6 180 bg turboyla 177 ho 320d nin dotune yapisiorm falan demisti. Cidden gitmiomu bu arac ya. Gecenlerde bitane gordum tarabyada baya basik bide guzel egsoz yaptirmisti eleman cok hos olmustu arac seside guzeldi.
Mapped by DR.ECU
HahahaHerhalde arkadaş 140 lıklarla karıştırdı ondan sordu 200 mü oluyor die. 122 lik TSI lar 155-160 bg lere çıkıyor fakat standart 160 lık scirocconun bırakın yanında gelmeyi tutunamıyor bile , bence tamamen ekonomi odaklı bir motor performans beklemek boşuna zaman ve para kaybı olur. Bu arada toplamak için bitane de Mk 1 aldım
Vatana millete hayırlı olsun :P
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Arkadaşım bencede Auris corolladan daha güzel gerçi bunları almanı istemem toyota hiç tarzım deyil ama secenekler bunlar olursa auris he benzin dizele gelince dizel aracı kullanmak insanı bi zamandan sonra sıkıyo sürekli gır gır gır ama benzinlide öyle deyilbastıgında karşıdan senin geldiğin anlaşılsın
![]()
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
bence dizel şöyle bir corolla hiç fena olmaz
Uploaded with ImageShack.us
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)