Güle güle kullan benzinini. Ayrıca, afiyet olsun . . . :)
Printable View
Güle güle kullan benzinini. Ayrıca, afiyet olsun . . . :)
ya arkadaş arabadan hiç anlamıyor hangi araba nasıl yurur bilmiyor yada gizli bi silahı var :)
emre dikkat et nos basmasın :D
bence bi cacık çıkmaz yeni aldığı arabanın mini olması sebebiyle gaza gelmiş arkadaş.fransız şaka yapar.
TOPLA BIR KAC ARKADASINI onlarda sebeplensınler SENIN DEPOYA BIR DELIK ACTIR TAPALI BENIM DEPO BIRAZ BUYUK YANLIZ DE ONCEDEN SONRASINI O DUSUNSUN :D
arabanın a sından anlayan biri böle bi hataya düşmemesi lazım ama hadi hayırlısı sonucu bende merak ediorum.ayrıca bu arkadas hiç 106 ya binmedimi binse nası gittini bilir arabasınada gazlamıssa aradaki farkı mukayese eder heralde.
valla normal coopera bindim düz vitesi iyi gidiyo :) 106 geçer ama bence kondisyonu iyi olmalı.
anladığım kadarıyla arkadaşın dahaönce hep stoc 1.6 2.0 gibi arabalara binmiş gezmiş sonra miniye binince kendini kral sanmış, yada altındaki aracın markası onu gaza getirmiş, sebebide arabadan zerre kadar anlamaması....
araba S değil kesin eminim hergün görüyorum.adam her an her saniye inanılmaz iddalı.anlaştık bugun deneyeecektik yağmur bastırdı.arabayı o kullanmıcakmış bir arkadaşına verecek.bende anlamadım neye güveniyor bilmiyorum eğer video çekeblirsem kesin paylaşırım..
S değilse abi geçmen lazım...
herkeze ekmek çıkmış işte arkadşların varsa çağır onlarda nasiplensin:hahaha:
video bekliyoruz arkadaslar artarsa burdan 10lt lik bidon yollim sana :D :D
cooper ın sahibi burda yazılanları görse neder acaba:D
gösterdim...tabi sen kendi sitene koymuşsun diyor.cooper sitesine koysan cooper geçer derler diyor.ben adama daha nedim..resmen uyarıyorum benim arabam hızlıdır diyorum kaç model dio 99 diyorum ohoo benimki 2004 diyo.yani yazılanları gösteriyorum.ben pistlerde drag yapıyorum geceleri roll yapıyoruz diyorum ama bukadar uyarmama rağmen geçerim dio başka bişi demiyor :D
106'yı gün geçtikçe hafife alanlar çoğalmaya başlıyor.Ama sağlıklı bir 106'nın nasıl canlar yaktığını/yakacağını herkes bilir :icon_tup:
dün denedik bizim komşuyla öyle gırgırına 106 gayette güzel ayırıyor :) 106 da kn filtre kiti ve egzoz bulunmakta ama son susturucu orjinal :)
merakla bekliyorum walla sonucu ve arkadasının surat ifadesini :) banada bi arkadasım 3.16 ile sansın yok derdi bmw bu derdi teknoloji derdi modeli yüksek derdi sonra bi gün denk geldik ve o anki surat ifadesini hic unutmuyorum 1 daha araba konusunda agzını acamadı sustalı maymun hesabi :)
mini S deilse 106 her zaman önde olur