106 aduket çeker minicop'a bence
Printable View
106 aduket çeker minicop'a bence
Benim arkadaşımdada 520d vardı, uçanı kaçanı .ikeceğini sanardı, taki S2000 bunun aklını alana kadar:hehe: Sonra herkesle basmaya korktu:D:D
yarışır gecersin benzinini fulller yemegini yer evine dönersin :D
e noldu bu deneme ???
Sonucu bekliyoruz. %90 bizim gti ayırdı da yine teyit etmek lazım :)
Nos basmasın dikkat et :)
Sadece filitre ile 20 hp alan tek araba GTI :D
Yok 140hp çıkan hangi 106 ya sorsam sadece filitre var cvpı alıyorum ondan :D
cooper eğer s değilse mümkün değil tutunamaz
Stock olmasına ramen sağlıklı bir 106 BMW 330'lara kadar her türlü 0-400'de ayırır.Ki bu standartlarda bir Mini'yi çok çok rahat geçmesi lâzım...
Alakayi cozemedim ? Orjinal jantlari nedir 106'nin ki 306 jantlari 8 KG zaten tartiya koydum baktim ahim sahim fark yok .. Yada soyle diyim ben ;Alıntı:
Ahmet_28;
senin araba full stock+[B Nickli Üyeden Alıntı
bu cuma 23,07,2010 akşamı denicez arkadaşlar :D eh artık bir aksilik olmazsa videoyu buradan izleriz birlkte :D
sıcak sıcak beklıyoruz noldu acaba:D:D surat ifadesinide video çekmeyi unutmaz inş.:D:D
şu an ikiside nefes almadan pedala yükleniyodur heralde :D
serdar naptın sen öle kanki yaa ben kimseyi göremedim yanında :) bu miniyle bende denicektim iyiki denememişim adam yakardı sanırım arabasını bu sefer
bu arada 106 gti hava filitresi 20 hp weriyor diyorsunuz çok şaşırdım egzantirik gibi maşallah 206 rs takılsa demekki 40 hp wericek biz okadar paraları demekki boşa wermişiz serdarrr :)
serdar naptın sen öle kanki yaa ben kimseyi göremedim yanında :) bu miniyle bende denicektim iyiki denememişim adam yakardı sanırım arabasını bu sefer
bu arada 106 gti hava filitresi 20 hp weriyor diyorsunuz çok şaşırdım egzantirik gibi maşallah 206 rs takılsa demekki 40 hp wericek biz okadar paraları demekki boşa wermişiz serdarrr :)