User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 207 rc VS astra gtc 1.6 t sprot 180hp

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 RC nin amacı biraz daha farklı ve sürüş karakteri olsun motor karakteri olsun gtc den hayli daha başarılı
    GTC sadece güçlü bir motor adaptasyonundan ibaret.motor ilavesinden dolayı std bir gtc den farklı değil gtc nin başarısız olduğu anlamı çıkmamalı ama bir opc gibi değişiklikler mod. mevcut değil.
    RC de ise durum böyle değil sadece güçlü motor ilavesi söz konusu değil
    süspansiyon sistemi tamamen farklı direksiyon sistemi farklı fren sistemi farklı koltuklarına kadar std bi 207 den farklı
    üretim amacı spor odaklı GTC de ise durum çok daha farklı..
    ama GTC zaten güzel ve başarılı bir araç olmasından ötürü iyi diyebiliyoruz lakin 207 deki sportif motor karakterinin ve sürüş özelliklerinin direksiyon tepkilerinin ve frenlerinin yanında GTC bi alt kadamede kalıyor çünkü bahsettğim gibi odak noktası sportif sürüş
    GTC de odak noktası sportif sürüş değil sıralamada sportif sürüş üstte değil
    böyle bir araç beklentisi OPC de mevcut GTC nin spor sürüş odaklı üst seviye bir aracı zaten mevcut 1.6 180 hp GTC den beklentiler daha farklı olmalı..
    Amaç ve isteğinize göre seçiminizi yapabilirsiniz
    lakin GTC nin yüzü bi hayli eskidi yakında yenisi çıkar zaten ki 4 kapılı versiyonunun yeni kasası şu an yollarda..
    207 RC çok daha iyi bir seçim olur bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Astra Gtc

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra gtc tercihim olur kesinlikle,,,,sınıf olarak üste bi araç,, ufak tefek dokunuşlarla güç alabilceğin bi motoru var,,,rc sadece standart olarak performansta önde belki bi miktar yol tutuşta farklı olabilir,rc nin ön koltukları hoştur bide ,,,,geri kalan herşeyde bence astra önde,,,hem sport tuşu felan olmasıda kullanışlılığını arttırıyo zevklide bişi ..............

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gtc derim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet arkadslar bugun astra yi gordum gosterdim.kaporasini verdim.degerli yorumlarini esirgemeyen tum arkadaslara tesekkurler.
    Zalimler için yaşasın cehennem..

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı nitrosystem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadslar bugun astra yi gordum gosterdim.kaporasini verdim.degerli yorumlarini esirgemeyen tum arkadaslara tesekkurler.
    hayırlı olsun detaylıca yorumlar bekliyorum bende nıyetlendım bi tanesine

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 RC nin amacı biraz daha farklı ve sürüş karakteri olsun motor karakteri olsun gtc den hayli daha başarılı
    GTC sadece güçlü bir motor adaptasyonundan ibaret.motor ilavesinden dolayı std bir gtc den farklı değil gtc nin başarısız olduğu anlamı çıkmamalı ama bir opc gibi değişiklikler mod. mevcut değil.
    RC de ise durum böyle değil sadece güçlü motor ilavesi söz konusu değil
    süspansiyon sistemi tamamen farklı direksiyon sistemi farklı fren sistemi farklı koltuklarına kadar std bi 207 den farklı
    üretim amacı spor odaklı GTC de ise durum çok daha farklı..
    ama GTC zaten güzel ve başarılı bir araç olmasından ötürü iyi diyebiliyoruz lakin 207 deki sportif motor karakterinin ve sürüş özelliklerinin direksiyon tepkilerinin ve frenlerinin yanında GTC bi alt kadamede kalıyor çünkü bahsettğim gibi odak noktası sportif sürüş
    GTC de odak noktası sportif sürüş değil sıralamada sportif sürüş üstte değil
    böyle bir araç beklentisi OPC de mevcut GTC nin spor sürüş odaklı üst seviye bir aracı zaten mevcut 1.6 180 hp GTC den beklentiler daha farklı olmalı..
    Amaç ve isteğinize göre seçiminizi yapabilirsiniz
    lakin GTC nin yüzü bi hayli eskidi yakında yenisi çıkar zaten ki 4 kapılı versiyonunun yeni kasası şu an yollarda..
    207 RC çok daha iyi bir seçim olur bence..
    Bence çok yanlıs dusunuyosn.. GTC nin suspansiyonu komple spor suruse gore yapılmıs bir suspansiyondur ve bunu bir tek tusa basarak aktif hale getirebilrisin.. o tuş aynı zamanda aracın direksiyon sertligini ve gaz hassasiyetini de degişitir ve arac tamamen spor bir karaktere bürünür.. daha bunun gibi bircok ozellik var gtc de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet IDS diye süspansiyon sistemi var.4 ü biribirnden ayrı çalışıyor.ve alçaltılmış şase
    Zalimler için yaşasın cehennem..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence çok yanlıs dusunuyosn.. GTC nin suspansiyonu komple spor suruse gore yapılmıs bir suspansiyondur ve bunu bir tek tusa basarak aktif hale getirebilrisin.. o tuş aynı zamanda aracın direksiyon sertligini ve gaz hassasiyetini de degişitir ve arac tamamen spor bir karaktere bürünür.. daha bunun gibi bircok ozellik var gtc de
    ids plus std GTC lerdede mevcut
    eğer ids plus un bir tuşla harikalar yarattığını düşünüyosanız ciddi yanılıyorsunuz
    daha bir çok özelliği yok hangi tuşa basarsanız basın RC seviyesinde yol tutuşa frenlere motor tepkisine direksiyon sistemine sahip olamaz
    çokta normal dir yani GTC nin suçu değil amacı farklı açıklamıştım
    hani gerçekten kullanmasak GTC yi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer ids plus un bir tuşla harikalar yarattığını düşünüyosanız ciddi yanılıyorsunuz
    daha bir çok özelliği yok hangi tuşa basarsanız basın RC seviyesinde yol tutuşa frenlere motor tepkisine direksiyon sistemine sahip olamaz
    IDS plus ın özelliklerinden birini acıklayım.. Aracta ids plus open konumundayken, ön teker bir cukura girdiginde, milisaniyeler içerisinde arka tekere bunun haberini verir ve buna gore aracın suspansiyon sertligini yeniden ayarlar.. böylelikle hem konfor artırılmıs olur hemde iyi bir yol tutusla beraber yuksek guvenlik..

STD gtc de olması kötü bir ozellik değil.. Bütün GTC lerin süspansiyon sistemi zaten cok iyi.. Overengineered denilebilir buna en düşük motorlu GTC nin bile yol tutuş olarak 207 RC den üstün olduğunu söylememe gerek yoktur zaten

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şahsen eski pejocu olarak astra gtc derim ikisi arasında, alman iidir

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cam tavanlı 1.6t gtc çok istemiştim vaktinde, kısmet olmamıştı.

Gtc öneririm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    IDS plus ın özelliklerinden birini acıklayım.. Aracta ids plus open konumundayken, ön teker bir cukura girdiginde, milisaniyeler içerisinde arka tekere bunun haberini verir ve buna gore aracın suspansiyon sertligini yeniden ayarlar.. böylelikle hem konfor artırılmıs olur hemde iyi bir yol tutusla beraber yuksek guvenlik..

STD gtc de olması kötü bir ozellik değil.. Bütün GTC lerin süspansiyon sistemi zaten cok iyi.. Overengineered denilebilir buna en düşük motorlu GTC nin bile yol tutuş olarak 207 RC den üstün olduğunu söylememe gerek yoktur zaten
    biliyordumda ;
    işte maalesef pratikte harikalar yarattığı falan yok onu açıklamak istemiştim
    şaşalı magazin açıklamalarıdır aslen..
    neyse yorumunuz dur.. saygı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biliyordumda ;
    neyse yorumunuz dur.. saygı..
    bence basarılı bir suspansiyon sistemi var.. 2003 yılında dizayn edilmesine ragmen hala bunu tartısabiliosak burda, oldukca basarılı demektir Zaten GTC 1.6 105 hp ligin amortisorleriyle opc nin bir farkı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biliyordumda ;
    çok güzel açıklamışsın
    bu arada GTC'nin daha iyi yol tuttuğu falan da yok nerden çıkarıyorsunuz bunu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GTCYI TErcıh ederm, ust sınıf, konfor dızayn cogu konuda ustun..
    yol tutus olarakta 1.6sını kullandım gayet basarılıydı.. yuksek yapısına ragmen..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullandiginiz GTCnin lastik hamurunda yada yada lastik basincinda sorun olmasin?
    daha dun kullandim ve direksiyon tepkileri kesinlikle kucumsenicek gibi deil..
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama GTC zaten güzel ve başarılı bir araç
    ..
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullandiginiz GTCnin lastik hamurunda yada yada lastik basincinda sorun olmasin?
    daha dun kullandim ve direksiyon tepkileri kesinlikle kucumsenicek gibi deil..
    Demiştim
    Yanlış ifade ediyorum herhalde GTC gayet başarılı bir araç tek tek analiz etmeye gerek olmadan..
    ama RC daha başarılı hangi yönden daha başarılı ifade etmiştim..

ERDinç77
    Misafir
    ben de arabamı alırken 207 rc yi düsünmüstüm ama gtc daha mantıklı geldi, arka koltukta oturanlar için diz mesafesi cok dar, bi de sanırım 223 km de elektirik kesmesi kötü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)