önemli olan ne istediğin anladıgım kadarıylada type r ihtiyaçlarına s2000 kadar cevap veremiycek ama 2sinin arasında kalsam kesinlikle type r derdim
önemli olan ne istediğin anladıgım kadarıylada type r ihtiyaçlarına s2000 kadar cevap veremiycek ama 2sinin arasında kalsam kesinlikle type r derdim
s2000 sahibi olarak bence s2000 ep3 typer dan daha sportif bir araç ama bu sportiflikle birlikte bir çok ekside geliyor,küçük ve 2 kişilik olması,bagajın büyük bir valizi almaması,üzerindeki teybin ultra dandik oluşu v.b....
ama çok dikkat çekici ve inanılmaz zevkli bir araç,motor güç oranına bakacak olursak bir efsane bile denebilir)
genede tek araç olucaksa asırı besleme düşünülüyorsa sanırım ep3 daha kullanışlı olur
s2000+kış+aşırı besleme+arkadan itiş+Türkiye yol şartları=kötü fikir![]()
Ozaman yeni boyut getiriyim olaya e36 m3 hem yarı fiyatlara hemde 321hp gibi bi sıkıntısı var arabanın bende hep bunun arasında kalmışımdır... s2000 m3 ??
ben olsam önce type r alır zevkini çıkarırım (ki öyle yaptım) sonra s2000 alırım...
s2000 yerine e36 m3 ise düşünmezdim sanırım biraz fazla eski kalabilir...
((((s2000))))
ataşehirde typer caddede sk2
tam olarak sizin bi aractan ne beklediğinize baglı sahsen ben s2000 almam beni bayar icinde boğulurum rahat edememayrıca gunlukte kullanabileceğim bir arac değil o yuzden gider ep3 alırım...
hangisi daha hızlı derseniz stockta tabiki s2000 daha hızlı bir arac ancak iş modifiyeye girerse F20c kodlu s2000 motoru ciddi anlamda zor bir motor ozellikle N/A olarak daha fazla yapılacak bisey yok gibi arac fabrika cıkısı stage 2 exantriklerle cıkıyor vs gibi...
ep3 kesinlikle daha hızlı bir arac...
Merakımdan sordum sadece..Tr'de pistte geçmesi bence hiçbişeyi kanıtlamaz ne iki tarafın pilotajı eşit ne arabaların durumu belli..Topgearda da fn2 daha kötü gibi gösterilmişti ep3le girdiği aynı virajlarda viraj dışına taşıyordu filan ama bence oda kıstas alınmamalı keşke pistler açılsa time trial düzenlensede yarışa yarışa tecrübe edebilsek...
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)