eleman bak bana ben o değilim o cocukta cok yakın bı arkadaısmın kardesı saygıyı sneın gıbı apaçılerden öğrenmıycem ben sen tak şahınıne basa göre yanıp sönen ledlerınıde ayşekadında kop
Printable View
eleman bak bana ben o değilim o cocukta cok yakın bı arkadaısmın kardesı saygıyı sneın gıbı apaçılerden öğrenmıycem ben sen tak şahınıne basa göre yanıp sönen ledlerınıde ayşekadında kop
bu arada benım şöförlüğüme yada arabama gıderı oaln varsa buyursun gelsın bız sızın gıbı araba kullanamayı ehlıyet kurslarındakı dedelerden öğrenmedık dıreksyonun arasından bakacak yastayken oturduk onun koltuğuna trakötrude ayağımızın gayza yetmedığı yerde el gazını kullnaırdık bız ona göre konusun...
buraya tek kelıme daha yazarsan bırbırımıze daha farklı yaklasmak zorunda kalıcaz sen suan neyı savunduğunu yada kımı ne ıcın savunğunu bılerek yazmıyosun oyuzden konuyukıtledın
dayı sneın zorun ne cık su konudan artık alah alahhhhhh
Boşver Tarık gerek yok. Yukarıda bahsettiğin şeyler insanın ailesinden aldığı terbiye ile içinden gelir dışardan iteklemeyle olmaz :) Bu kardeşlerim benim elimde büyüyen yeğenlerimden bile 5 yaş küçükler :) Şimdi ters bir yorum yaparım bana yakışmaz.
He de gitsin...
Tıgandım ha!
... neyse akıl yasta değil basta;)
karşılaştırma bi acaip şekil almış
Rover rahat bir şekilde alır :D:D
bir fiat cı olarak en sevmediğim en pis motor hgt motorudur 306 gti ile kıyas bile edilemez