eleman bak bana ben o değilim o cocukta cok yakın bı arkadaısmın kardesı saygıyı sneın gıbı apaçılerden öğrenmıycem ben sen tak şahınıne basa göre yanıp sönen ledlerınıde ayşekadında kop
eleman bak bana ben o değilim o cocukta cok yakın bı arkadaısmın kardesı saygıyı sneın gıbı apaçılerden öğrenmıycem ben sen tak şahınıne basa göre yanıp sönen ledlerınıde ayşekadında kop
bu arada benım şöförlüğüme yada arabama gıderı oaln varsa buyursun gelsın bız sızın gıbı araba kullanamayı ehlıyet kurslarındakı dedelerden öğrenmedık dıreksyonun arasından bakacak yastayken oturduk onun koltuğuna trakötrude ayağımızın gayza yetmedığı yerde el gazını kullnaırdık bız ona göre konusun...
buraya tek kelıme daha yazarsan bırbırımıze daha farklı yaklasmak zorunda kalıcaz sen suan neyı savunduğunu yada kımı ne ıcın savunğunu bılerek yazmıyosun oyuzden konuyukıtledın
Tıgandım ha!
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
karşılaştırma bi acaip şekil almış
Rover rahat bir şekilde alır![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
bir fiat cı olarak en sevmediğim en pis motor hgt motorudur 306 gti ile kıyas bile edilemez
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)