+1 ranthora katılıyorm yancılık yapcaksanz e30 spec please :)
ya bu arada okan olan arkadaş kendi arabasını yapmıs etmiş ama anlatamıcak kadar şanssız ondan başka bütün burgaz arabayı anlatıyor :)
Printable View
konuyu tam okumadım ama beni birşey rahatsız etti kadir abinin araba rs de limit zorlanan bir araba öyle huraa paldır küldür araba deneyemez zaman lazım para lazım test etmek lazım öyle filtre egzoz çip takıp en hızlı benim dien adamlarla muhattap olmaz:D araba nerde video nerde şehir efsanesi oldu tarzı iğlenemeler yanlış bence ortada emek var kimse yancılık yapmasın denmiş doğrudur şuan bitince en hızlı olacak rs kadir abininkidir sonra js rs izzetin eski aracı egzantrikli olduğu için hee kavganızı edicekseniz çip filtre egzoz kısalı rs lere edin diğerlerine laf atmak etik değil:) LAL i geçen olmadı dedim bizim kısmetimize idi daha geçen olmadı fakat js rs ile kadir abinin rs geçer haddimizi bilmek lazım:D biz LAL i geçeriz diye düşünen diğerleri ilede denemek lazım bende merak ediyorum...saygılar...
Utkucum ne sen ne de ben bu işi hırs için yapmadık yapmayacağız :) Senle benim bin tane videomuz ve videoluk rollerimiz oldu hiçbirinden kimsenin haberi olmadı hala da birçoğundan yok. O yüzden salla seni beni. Biz birbirimizi iyi biliyoruz :)
Sen ne diyorsun bu yancı medyaya :) İçlerinde sevdiğim küçük kardeşlerim var ama parazitlik yapan sıpalar da var :)
arkadaslar bakın burgazlının burgazlıyı koruması cok normal sureklı bunu yazıp durmyaın sızde bırbırınızı koruyorsunuz kırıcı konusuruz bırbırımıze karsı hoş olmaz sızene benım kımı koruduğum herkes versın oyunu cekılsın kenara neden dert oluyo bu burgaz anlamadımm gıttı
arkadaısmı koruyorum bı problemmı var ? anlamıyorum burgaz koruma derneyı okanı sevelım koruyalım okan acizmıdır kı dernek kurulsun okanı sevelım koruyalım... okan benım arkadasım tabıkı arkasında olucam sızın yazdığınız seyler cok sacma sız yazdıklarınıza bakın sonra neden koruyorlar deyın yok o araba bölyeken nerdeydınız su böleyken nerdeydınızı bırakın ben bu sıtede kımseyı gercekte tanımam etmem kımse sımdıye akdar duzgun bısey yazmadı benden duzgun seyler beklıyorular kusurabakmayın arkadaslar abıler ama bu sıtede herkez bırbırını b.klamaya devam ederse kımse 1 adım ılerı gıdemez saygılar artık kımseyle ne dıyoloğa gırerım nede bsey sureklı sızın yazdıklaırnız doğru bızım yanlıs eyvallah doğru sız olun eğrı ben ben 2 kelıme yazar cekılrım kenara artık cunku anlamamaya ısrar edıyosunuz
kutsal uzatmaya gerek yok burda anket açılmış okanda olabilir ahmette mehmette sevilmeyen biride oy atılır oy atılmayla belli olmuo sonuç zaten boşuna birbirinize *** atmayın boşverin oylama snçta forum ortamı olabilcek şeyler ;) 7 sayfada belki 2. kez yazmışımdır plakam geçebilir bişide yazmadım gereksiz muhabbetler bence okanın önceden yaptığı bişi varki tool onu sölüo geçmişe bak dierek yoksa durup dururken kimse okana karşı çıkmaz ..
doğru söluyosun arkadasım hanı yer :luleburgaz yazıyo göruyolar ya nedır anlamadım dusmenlık arkadas ıster benı sevın ıster sevmeyın ama sureklı bana ters yapmayın anlatabılıyomuyum neymıs emır cumlesymıs neymıs sureklı ıstek kıpınde bulunucaz heralde anlamadım gıttı bı etıket yapıstırlar sankı ben sureklı hır çıkarmaya çalsııyorum...
ne kuyruk acısı kiminne kuyruk acısı var? Çete misiniz siz, grup gibi konuşuyorsunuz. Herkes bireysel olarak konuşsun. Bakırköyde, kadıköyde gebzede lüleburgazda oturmakla alakası yok bunun.
Biz yönetim olarak gruplaşmayı desteklemiyoruz,aksine insanların kaynaşmasını istiyoruz.
Bir kişi 10 kere banlanıyorsa 10 siteden banlanıyorsa bir problem vardır. Hala da geri geliyorsa problem daha büyüktür. Yazdıklarınıza dikkat edin.
ben bıreysel yazıyorum kımsenın yazdığının arkasında durmadan bı problemım olursada bıreysel halederım keske herkez bır olsa ama bırı hakında bsıey sölyuosun hemen onu koruyo oluyosun mıllet cephe alıyo bana cephe alıcak varsada şahsıma alsın bu konuda gercekten hedefınden saptı burda kapansın herkes normal konusuna devam etsın bence kemo sende yazdıklarına dıkkat et sakın olum bıraz...
Aynen katılıyorm :) Anket gayet açık ;) Burdaki insanlar bazıları gibi 1 2 senedir bu işin içinde olup laf yapanlardan değil yıllardır bu işlerle uğraşıp araçları için gece gündüz uğraşan insanlar.ROL'ün sahibini ne bilirim ne tanırım ama o emeğe saygı duyacaksın.Bilmesen bile! Kuyruk acısı olanlar heralde bir RS' le kol kırdılar diye RS'TE herşeyi bildiklerini yaptıklarını sanıyor aracın sahibi burda değilken yancılık yapmış duruyorlar.Fazla söze gerek yok zaten herkes neyin ne olduğunu gayet görüyor. SS'e de maşaalah iyi araç ama konu cok amacı dışına taşmış ;);)
forumda heralde luleburgaz a uyuz olan bır ben varımdır heralde kutsalım :)benım aldıgım yarayı alan oldugunu sanmıorum neyse konuya gelırsek
belkı daha bıtmedı ama en hızlısı kadır abınınkı olucak stock olarakta bugune kadar gordugum suankı plakası lal galıba eb ıken cok cok ıyıydı ve ss ıddalı rs ler arasında