Ne demek istediğimizi anliyamiyacak kadar çocuk olduğunu düşünmüyorum , neyse bizi en hızlı seçtiğin için ayrıca teşekkürler.
Printable View
hızlıdır yavaştır ona laf eden yok ama;
okanın arabasından daha yüklü bi arabayı geçmesi karşıdaki arabanın bi problemi olduğunu gösterir. ama bütün egzantrikli rs leri geçipte satarken ' Benim arabam en ciğerlisi diyen Muadillerinede 1-2 tır boyu sokmuştur..' gibi cümleler kullanılırsa direk benim aklıma reklam gelir. ki okanın mazisinide göz önüne alınca stockluğuna inanmam ben o arabanın. (zamanında turşu gc8i gecip, gc8 gaza bile basmıyordu, gc8 geçen clio rs diye satıyodu, şimdi de aynı şey gelir insanın aklına
okanı felan tanımam, kastımda yok ama darılmasın düşüncem budur.
bu yüzden belki ss plakalı araba bu kadar dikkat çekiyodur
SS RS
EFES le yürüyen RS tek sırrı o geçen video çekmişlerdi ya aklıma geldi şimdi :hehe:
seviyorum bu trakyayı :hehe:
en hızlısı bizde arkadaşlar kendi kendinize gelin güve olmayın...(sarı rs ) :)))):heyoo:
efes atıyo oda ben gecen tekırdağ rakısı koydum 2 boy farkettı
Ben bişey istaplamaya çalışmıyorum evet belkide en yavası benimki , bazisina göre hız bazısına göre orjinallik ve temizlik bana görede temizlik orjinallik önemli olan . Bu güne kadar yaptığım hiç bi masraf güç almak için yapilmamiştır.Tekrar ediyorum 1 tl bile harcamadim bu güne kadar orjinal parçalari dışında , kısacası en yavaşı benim :)
arkadaşım sende darılma gücenme ama okanın eski rs 200hp civarı bir araçtı ulusal draglara katılmış sıkı giden bir araçtı şuan SS gibi egzos filtre gitmiodu onda ne olduğunuda her yerde yazdı derecelisi chip i şimdi bundan nie böyle birşey yapıp saklasın ayrıca 200hp e yakın bir rs stock gc8 i turşuda olsa cacıkta olsa feriştahta olsa ayırır gider gc8 218hp 4 çeker rs ten daha ağır bir araç bunun anlamayacak yanı yok olayları saptırmayın
en ıyısı bende pek atıp tutmam gecerım gecılırım dıye denerım olur bıter
kardeşim darılmam ben, benlik bişey yok orta da. ama böyle konuştuğuna göre o video izlememişsindir.
okan subaru forumuna üye oldu, (gc8de orjinel 218 hp değildi vardı bişeyler , forumumuz değiştiği için bulamıyorum o videoyu) subaru böyle geçilir tarzında yazılar yazdı, sonra ertesi gün emsallerinden yüksek bi fiyata subaru geçen clio rs diye ilan açtı. bu nedir şimdi? video da gc8' in gaza basmadığı bariz anlaşılıyodu ve bilinen iyi bi arabaydı, pek sağlıklı değildi. şimdi de habire geçiyo, yine aynı hareketler yani demek istediğim. bu o arabadan daha hızlı rsler illaki vardır ama bu iş reklam işi, şu kadar kişi ondan daha yüklü bi araba verken hala o daha hızlı diyorsa da başarılı bi reklamdır.
arabanın geçmişi kadar süreninde geçmişi önemli bence..
neyse konu rs-subaru veya başka bi konu değil. konu dağılmasın ama ne demek istediğimi az çok anlamışsınızdır, ss' in bu kadar tepki almasının sebebi okanın daha önceden yaptıklarıdır.
Oyumu da Kadir Abiye verdim, merakla izliyoruz :)
arkadaşım sen çok film izlemişsin eski rs in nasıl satıldığını bile bilmiyorsun
subarucunun o gün sırf okanla basmak için istanbuldan geldiğini biliyormusun ?
onun içini gaza basmadı dragta adam fırladı geldi geçti gitti rs roll de de geçiyordu zaten
böyle kafanızdan masallar yazmayın sonra herkese böyle ters bakmaya başlıyorsunuz
okanda öyle foruma video koyup şöyle koydum böyle soktum dicek bi insan değildir sanmıyorum öyle bir cümle kuracağını
tayyarcılar burda denedikleride burda hepsimi basmadı denedikleri rs lerdemi basmadı böyle şeylerle yanlış düşünceler kurmayın kafanızda
tamam kardeşim, haklısınız.
okanda öyle foruma video koyup şöyle koydum böyle soktum dicek bi insan değildir sanmıyorum öyle bir cümle kuracağını
ama bu cümleyi sende inandıysan rs m3 de geçer:)
hadi iyi akşamlar
okanı sevelim, okanı koruyalım diye bi derken mi kurulmuş ne olmuş :)