UR (Alican)
U (Utku)
LAL (Mustafa)
SS (Okan)
JS RS 182
BM (Serkan)
YLT RS 182
ROL (Chiefkadir)
Baturalp RS
BHH (16)
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Arkadaşlar bu konuyu açan arkadaş belliki eğlencesine açmış..Tadı kaçmasın ..kimin neyle uğraştığını arabasında ne olduğunu bilmiyosunuz boş yorumlar oluyo..video yok vs.lafları ..
burda çok oy almaylada kimsenin arabası yürümez, baturalp Rs nasıl gidiyo şuanda hangimiz biliyoruz ? bizim bir rs daha var çok tatlı tune edildi kim biliyor nasıl gittiğini ? o yüzden şu Rs yüklense hepsini geçer bu iyidir bunlar boşş.. Kim emek ve para harcarsa onunki gidecektir.....
Klavyede yazılanlar ters türs gelebilir takılmayın onlara..
Okan'la sizin görüştüğünüz kadar bizde msnden yazışırız..Arabası sağlıklıdır bizde ona maşallah deriz konuşuruz destekleriz ama okanın arkadaşları destek çıkacam derken kantarın topuzunu kaçırıpta daha rodaj aşamasında olan bir arabaya speclerini vs.bilip bilmeden videosunu görmedik nasıl oluyoda birinci oluyo vs yazarsa tabiki tadı kaçar
yavas gelsin![]()
UR LAL SS BM YLT hepsini gördüm çok şükürhepsininde yürürünü gördüm
ur nin dısındakilerlede çok yakınımdır istediğine sorabilirsin![]()
listde olmayan görüp sahipleriyle çok yakın olduğum rs lerde var![]()
valla yürürünü görmedim ondan diyorum nasıl gittiğini bilmedikleri arabaya nasıl kim niye oy veriyor ne kadar mantıklı bilemedim yani ?
hersey reklam demişti bi arkadas aynen öyle su anlık reklamla giden bi araç o
dediklerinizi yaparsanız elbet çok iyi yürüyen bi rs olur taktirde ederim ama araç ortada yok daha anlatabildim mi![]()
kemo sakın gergınlığe gerek yok emınım gıder yapan yok bıze kımaya celallenmeye gerek yok ben anlayamadığım ıcın soru sordum cvp beklıyorum doğru dusnuyorum dımı?
şehire göre mesaj filtreleme özelliği talep ediyorum forum yöneticilerinden.
Ben oyumu SS e verdim![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)