Seni ne zaman yollarda görüyoruz arkadaşım, çıkamadınmı askerlik bunalımından![]()
UR (Alican)
U (Utku)
LAL (Mustafa)
SS (Okan)
JS RS 182
BM (Serkan)
YLT RS 182
ROL (Chiefkadir)
Baturalp RS
BHH (16)
hoşgeldin arkadaşım burdan yazmak nasıp oldu![]()
sendeki link araayı aldıktan sonraki ilk denememdi we o wideoda izo arabayı baskıdan kaçırıodu dedi, bir hafta sonra sonraki röwanş denemesi bu; röwanşa ben de bakım yaptım arabaya...
esas wideoya ulaşamadım ama facebook linkinden bir wideo buldum, fark baya belli oluyor.
Bu arada geçen arab audi S4, clio arkada kalan
http://www.facebook.com/home.php?#!/...v=436891737278
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
walla izo'ya sormak lazım onu da
ilk denemede ben hayatımda ilk kez gazladım vtec ile, kafa kafaya gittik, izo'nun debriyaj kaçırıyormuş sanırım araba gitmiyor dedi, ertesi hafta düzelmiş,chiefkadire söylemiş tekrar denedik bu kez baya fark oluştu...
Konuyu vtec - rs yapıp pert etmeyelim ama
Dediğim gibi BS RS (Baturalp RS) Ankarada Turbo bmw, turbo şahin we TH700ü geçerek kategorisinde 1. oldu. ROLLING de nasıl diye merak ettik denedik.
Oyumu her ne kadar kadir abinin Clio'ya werdiysem de ITB takılamadı henüz malumum, "bana göre" en hızlısı BS RS...
ulen amerıkadan yazdırdınız bana![]()
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
BS ile JS 182 kafakafaya değilmiydi zaten denemeleride vardı burada
BS vteci geçiyoda JS niye okadar boyboy geride kaldı acaba ?
zamanında kadrandan aracın kötü olduğunu söyleyince bir sorun var deyince milleti kötülüyordunuz
Alın en basit örneği başka lafa gerek yok çok bilmişlik yapmamak gerekmiş demekki
İZO cum amerikada hawalar nasıl
Olay arka koltuk değil, zira tamı tamına 8.1kg geliyor, o kadar kiloyla o kadar fark oluyorsa maşallah demek lazımSpor koltuk ilk denemede de wardı onu sayma
Olay şu, seninle denediğimde araba ne ise bu cuma da araba aynıydı, BS RS geçti beni, demek ki baturalp'in araba çok daha hızlı bir arabaymış, ona dikkat çekmek maksat
Yoksa zaten satmışsın RS'i kurtulmuşsun boşweeeer![]()
yahu JS de sorun war demeyin, izo'yu çıldırtmayın
BS RS için sonradan baya baya uğraş werildi. Listesi de war bende ama baturalp yok ben söylemeyeyim. Üstelik şöyle de bir durum war, izo'nun arabasında koltuk stepne herşey yerli yerindeydi ama BS RS'te sadece sürücü koltuğu war. Baturalp de izzetsen 30kg hafifYani BS ile JS'nin arasında baya bir fark war kilo anlamında, motor olarak da spec farkı war, demek ki aralarında ki fark İZO'nun arabasında bir sorun olduğu anlamına gelmiyormuş
BS RS harici diğer Clio RS lerle de izo'nun rs ten farklı bir sonuç çıkmaz ortaya, Baturalp çok uğraş werdi ankara draglarından önce arabasına, emeğinin hakkını alıyor diyelim biz buna tebrik ederek...
yani..
İZO'nun arabası çok temiz çok diri bir araba maşallah ama BS RS çok daha hızlı şu an ki specler ile. bugün oyu daha azdı ama izo'nun arabasından, o yüzden yazdım ta buralara geldi konu...
Aslında deneme yapsa RS sahipleri aynı şehirdeki rs ler ile de kesin sonuç çıksa ortaya, yoksa bu işin sonu gelmez![]()
baba arabayı sattım gitti yaw şimdi her yer v,8 2.0 mış vtec miş pek takmıyorum artık, saol güzel yorumların için, senin arabayı bi rs geçiceğini sanmıodum ama baturalpıme helal olsun o boylar, zaten normalde hafıf olan bı arabanın bıraz sokunce bnden iyi yurumesi normal...bs rs in speclerini yazar zatn batu gelince biraz fark da var...
olaya dışardan baktığımda fn2 ep3 kdr olmasa da mk1 ler rolling vs. için çok daha mantıklı, ben kıyıp sokemedım 38.000 deki arabadan![]()
saol izo'cum. inan senin arabandan sonra ben de pek sanmıyordum ama daha denemeden kadir abi anlattı baturalp'in arabasına nasıl uğraştığını, baya emek harcamış gerçekten, bir de baya bir kilo awantajı sağlamış,sonuç olarak 4 denemenin sadece birinde burun farkı ile önde oldumi diğer üçünde önümdeydi. Maksimum hızı deneyemedik, baturalp 200 dedin mi bırakıyor gazı ama her halukarda çok sıkı yürüyor.
V8lerin olduğu yerde olsam ben de uuraşmam vtec le rs le filan
Eminim ki burda bir EP3 parasına orda 2003 model corvette alıp gazlanırBurda Yok ööle imkan,napalım biz de bööle imkanlar dahilinde kendi kendimizi eğlendiriyoruz
Bu arada geçti ama öyle boylar girmedi aramıza fazlaben 90kg ye yakınım baturalp 60kg ye yakın
sıkı bir rejimle tekrar denerim ben
![]()
HAYDİ RS LERİ GÖRELİM :d:d:d HODRİ MEYDANNNNNNNNNNN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)