Printable View
Alıntı: athem Nickli Üyeden Alıntı Cengaver patronuna araba buldn mu? :D:D patronu istifa etmiş
Alıntı: athem Nickli Üyeden Alıntı Cengaver patronuna araba buldn mu? :D:D :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Alıntı: ByKemo39 Nickli Üyeden Alıntı cengaver gerçek yaşın kaç ? :D 20ye az var
Alıntı: SekoLive Nickli Üyeden Alıntı patronu istifa etmiş Yazık o zaman O yüzden foruma fazla girmiyo demekki:D:D
Alıntı: athem Nickli Üyeden Alıntı Yazık o zaman O yüzden foruma fazla girmiyo demekki:D:D ne a8 i adam bn arabadan inmiyoki
Alıntı: athem Nickli Üyeden Alıntı Bence 16:D 10 yasında bir çocuğa iki arabayı yan yana koyup göstersen 306 der hiç şüphesiz :) Alıntı: SekoLive Nickli Üyeden Alıntı patronu istifa etmiş hahaha :D Alıntı: cengaver Nickli Üyeden Alıntı 20ye az var belli belli :) max 10 11 :)
Alıntı: cengaver Nickli Üyeden Alıntı ne a8 i adam bn arabadan inmiyoki Bu yazdıgını kendin anlıyabldn mi??
Alıntı: ByKemo39 Nickli Üyeden Alıntı 10 yasında bir çocuğa iki arabayı yan yana koyup göstersen 306 der hiç şüphesiz :) hahaha :D belli belli :) max 10 11 :) ewt 11 snle yaşıtız
Alıntı: cengaver Nickli Üyeden Alıntı ne a8 i adam bn arabadan inmiyoki ah bide yazabilsen :D
5 6 dil karısmıs oraya athem :D ben 3 dil biliyorum 4. yarım ona ramen çözemedim D:
Alıntı: cengaver Nickli Üyeden Alıntı ewt 11 snle yaşıtız sen ana rahmine yeni düşmüşken araba sürmeyi öğreniordum ;) 20 yasında adam böle kendini mındar ettirmez kardesim ;)
Alıntı: ByKemo39 Nickli Üyeden Alıntı 5 6 dil karısmıs oraya athem :D ben 3 dil biliyorum 4. yarım ona ramen çözemedim D: bnde az bi TÜRKCE var ama tam TÜRK
Alıntı: cengaver Nickli Üyeden Alıntı bnde az bi TÜRKCE var ama tam TÜRK sendeki türkce tam türk deilde tüv türk türkçesi gibi cengaver
kilit ban tekme tokat sille :D:D:D:D:D:D:D (bu lafı çok sevyorum yaa hızlı okuyunca güzel gelyo :D:D:D) saygılar Rıdvan..
Alıntı: cengaver Nickli Üyeden Alıntı bnde az bi TÜRKCE var ama tam TÜRK Cengaver kendinle anlasamıyosun herhlde :D Ne yasdıgının farkında degilsn yorumu yaz tekrar oku gözden gecir ole gönder:icon_tup:
Alıntı: ByKemo39 Nickli Üyeden Alıntı sen ana rahmine yeni düşmüşken araba sürmeyi öğreniordum ;) 20 yasında adam böle kendini mındar ettirmez kardesim ;) Renault19 Europa sürmeyi biliyosan yarışsalım
Alıntı: SekoLive Nickli Üyeden Alıntı sendeki türkce tam türk deilde tüv türk türkçesi gibi cengaver :hehe::hehe::hehe:
Alıntı: SekoLive Nickli Üyeden Alıntı sendeki türkce tam türk deilde tüv türk türkçesi gibi cengaver aynen tüv türk gibi kusurdan geçilmior :)
Alıntı: cengaver Nickli Üyeden Alıntı Renault19 Europa sürmeyi biliyosan yarışsalım Ovv meydanda okuyo:D:D