athem Nickli Üyeden Alıntı Cengaver patronuna araba buldn mu? patronu istifa etmiş
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
athem Nickli Üyeden Alıntı Cengaver patronuna araba buldn mu?
ByKemo39 Nickli Üyeden Alıntı cengaver gerçek yaşın kaç ? 20ye az var
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı patronu istifa etmiş Yazık o zaman O yüzden foruma fazla girmiyo demekki
athem Nickli Üyeden Alıntı Yazık o zaman O yüzden foruma fazla girmiyo demekki ne a8 i adam bn arabadan inmiyoki
athem Nickli Üyeden Alıntı Bence 16 10 yasında bir çocuğa iki arabayı yan yana koyup göstersen 306 der hiç şüphesiz SekoLive Nickli Üyeden Alıntı patronu istifa etmiş hahaha cengaver Nickli Üyeden Alıntı 20ye az var belli belli max 10 11
cengaver Nickli Üyeden Alıntı ne a8 i adam bn arabadan inmiyoki Bu yazdıgını kendin anlıyabldn mi??
ByKemo39 Nickli Üyeden Alıntı 10 yasında bir çocuğa iki arabayı yan yana koyup göstersen 306 der hiç şüphesiz hahaha belli belli max 10 11 ewt 11 snle yaşıtız
cengaver Nickli Üyeden Alıntı ne a8 i adam bn arabadan inmiyoki ah bide yazabilsen
5 6 dil karısmıs oraya athem ben 3 dil biliyorum 4. yarım ona ramen çözemedim D:
cengaver Nickli Üyeden Alıntı ewt 11 snle yaşıtız sen ana rahmine yeni düşmüşken araba sürmeyi öğreniordum 20 yasında adam böle kendini mındar ettirmez kardesim
ByKemo39 Nickli Üyeden Alıntı 5 6 dil karısmıs oraya athem ben 3 dil biliyorum 4. yarım ona ramen çözemedim D: bnde az bi TÜRKCE var ama tam TÜRK
cengaver Nickli Üyeden Alıntı bnde az bi TÜRKCE var ama tam TÜRK sendeki türkce tam türk deilde tüv türk türkçesi gibi cengaver
kilit ban tekme tokat sille (bu lafı çok sevyorum yaa hızlı okuyunca güzel gelyo ) saygılar Rıdvan..
cengaver Nickli Üyeden Alıntı bnde az bi TÜRKCE var ama tam TÜRK Cengaver kendinle anlasamıyosun herhlde Ne yasdıgının farkında degilsn yorumu yaz tekrar oku gözden gecir ole gönder
ByKemo39 Nickli Üyeden Alıntı sen ana rahmine yeni düşmüşken araba sürmeyi öğreniordum 20 yasında adam böle kendini mındar ettirmez kardesim Renault19 Europa sürmeyi biliyosan yarışsalım
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı sendeki türkce tam türk deilde tüv türk türkçesi gibi cengaver
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı sendeki türkce tam türk deilde tüv türk türkçesi gibi cengaver aynen tüv türk gibi kusurdan geçilmior
cengaver Nickli Üyeden Alıntı Renault19 Europa sürmeyi biliyosan yarışsalım Ovv meydanda okuyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları