Header egzozlu s2k aynı speclerde ep3le 60 da basarsa ep3 210 lara kadar 1 boy önde olur 210dan 240 a kadar 2 boy öne çıkar s2k..80 de basılırsa 1 boy öne çıkar s2k sonra 3 boya doğru gider üst süratlerde..
yine aynı spec s2k beyinli typer denemesinde 80 de basıldığı zaman 2 boy civarı geride kalır s2k..
Yani 300 sayfalık bi konu olmasına gerek yok çünkü s2k ya atmo yapılacak şeyler belli ve sınırlı..
Dr.Ecu
YouTubeDR.ECU
ya bosversenize yavas olsun s2000 olsun...
bazen dusunuyorum bu arabayi alip parcasina bu kadar harcayacagima ustune biraz koyup temiz s2000 alip filtreyle binsemiydim diye![]()
cumartasi maminin s2000 hariş gelecek s2000 varmı ?
yine aynı spec s2k beyinli typer denemesinde 80 de basıldığı zaman 2 boy civarı geride kalır s2k..
enes keşke senin yazdğın gibi olsaydı typerlar için güzel olurdu ama öyle bir dünya yok ama malesef hele 80 de hiç yok 60 desen haklı olabilirsin![]()
ben ne iyisi civic sportla roll yapayım sanırım s2000 klasmanları onlar.
Ep3 s2k muhabbetine dönmüş![]()
ep3 tr.şartlarında bence daha hızlı çünkü daha fazla parça imkanı var..
Yukarıdaki videoda ben geriden ama aynı anda 70-75 gibi basıyoruz...s2k da de-cat,injen cai,komple egsoz,headers var stock s2k ya 5boy net atıyor..
Videoyu koyma amacım ortalığı harman etmek değil ..Birde ankarada s2k lar istanbuldaki gibi değil ..Burda ep3 ler zorlanmıyor ama ist.videolarına bakıyorum s2k lar daha iyi..
ben typeR satıp s2000 alma hatası yaptım.. typeR ın yanına s2000 alınır ama typeR yerine alınmaz s2000 ..şahsi görüşüm
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)