egzoz
filtre
ikiside
polislere inat filtre daha güzel arabada sade olursa çıkan sesin nereden geldiğini anlamıyorlar![]()
polislerle uğraşmamak için filtre derim.uzun yolda bazen filtre bile kafa şişiriyor
ama roll cü arkadaşları izlediğimde de egzos sesinede imreniyorum.
ama sonuçta yine filtre![]()
hep asiri sesli egzos kullandim ama su an sadece filtre sesiyle memnunum : kafam rahat
ctr de egsoz clio rs de filtre
hem polis hem kafa şişirmesi yüzünden egzoz kullanmıyorumSadece filtre bazen açık bazen kapalı
![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
İkisinin tadı yeri ayrı.
Fakat güzel emiş sesi veren bir motorda bence egzos kuru gürültü.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
filtreye oy werdim ama 8 silindirin sesini sewiorum akarı yok kokarı yokyakarı çok ama
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Filtre sesini tercih ederim kükremesini seviyorum oğullarımın
gerçi orta sustucu olup sadece son susturucu kullanımında 2si güzel bi kombine yaratıyorlar o halinide seviyorum.
Ama kafadan size doğru gelirken kükreye kükreye gelmesi çok daha yırtıcı oluyor![]()
hacimli veya silindir sayısı yüksek araçların filtre sesi cok güzel cıkıyo.. egzoz sesi de güzel ama nasıl olmalı tarifine benim tarafımdan yapılacak en güzel yorum type-r üzerinde apexi n1 susturuculu güzel bi egzoz sistemidir.. veya E36 M3 üzerinde yer alan komple bi SS egzoz sistemi![]()
hocam eğer uzun yolda sıkışık trafikte kafam kaldırcak dersen birbirini güzel tamamlayan güzel bir çift montele araca. he dayanamam dersen kaliteli bir filtre kiti tadından yenmez 1.6 ve üzeri cc lerde.
Uzun yolda sabit hızlarda özellikle egzoz cok yoruyor insanı,Helede İskender Usta yapmıssa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)