yalanmı ?
vti ile 106 gti arasında yürür konusunda çok fark olduğunumu düşünüyorsun ?
fiyat konusundaki fark yok aralarında emin ol :)
Printable View
ben ilk gtı bakıyodum sonra birisi saxo iyidir saxo bak dedi onada baktik arabanın içine bindim direksiyon kucağıma geldi
dedim içimden araba maraba almıyorum ben ya
sonra bi arkadaşın vtı bindim :)
valla anlamadım gıttı bu olayı bızım cıvarda vtı yok sızın cıvarda gti yok sanırım bende her ımkanda dıyorum buyrun gelın deneyelım stock bır vti ıle ama harbı stcok sonra altından headers ustunden piston çıkarsa olmaz ayıp olur:) hanı gecılsekte gecsekte maksat görelım bakalım neyın ne olduğunu ... buarada guzgun gtı yok dıyenle neye guvenerek bunu dıyo cok merak edıyorum al arkadasım sen 306 gtı bak rahatına pert etsende kasko değerı yuksek barı (17 .500) 0 dacia parası :D
2000 model 17 500 99 16 700 98 de 99 a cok yakın bır fıyat
amaç gti fanatikligi yapmak degil vti mod parcası bol oldugundan dolayı kolay mod yapılıo 306 bu konuda geride ama standart hallerde zannetmıyorum vti n gecebılecegını gercekten vti olan arkadaslar istanbuldan varsa trakyadan tekırdagda bir tane vardı atar gider vardı da bır turlu gelemedi burgaza isleri uymadı her halde :Pp yani gelin misafirimiz olun deneyelim gorelim ispatlayalım bizim 306 lar cok iyi gitmio ama kendi halinde gidiolar filtre egsozla bu speclerdeki vti ilede her zaman deneriz...
meyve veren ağaç taşlanır artık ben atasözlerınden gıdıcem ...;)
Ben hala ve hala bu hondaya toz kondurmamayi anlayamıyorum :) tamam vti iyi bir makina olabilir fakat 306 da bu kadar ağır sözleri hak etmiyor olaya tek taraflı olarak bakmayın vti kullanıcıları 306 bence gerek hacmi gerek tip olarak vti den üstün vti kötü demiyorum fakat bu bir gercekki vti den üstün bunu neden kimse kabul etmiyor edemiyor sözlerim kesinlikle yanlış anlaşılmasın kötü bir amac dusunerek yazmadım bunları :)
valla benı yanlıs anlamayın ama 306 daha ıyı bakın sakın yanlıs anlamayın ha honda ha hundi:D
birileri stock vti varsa deneyelim demiş. galiba bir tek bende var, ama denemelere sokmuyorum :D ankara'da bir tane de gümüş hb var, onu da satın alacağım kısmetse.
del sol ise ayrı tutalım ek vti aralarında malesef fark var
306GTİ ph3 ler hariç gerisini sevmiyorum, en full'ü olduğu zaman zaten tadından yenmez, bu yönden ER'i çok şanslı görüyorum..
306GTİ yi de seviyorum,106GTİ yi de ama VTİ bir Başka bana göre.. kişilerin tercihlerine saygı duyarım, tercihim yine diyorum VTİ den yana! he çok temiz güzel bi fiyata ph3 GTİ almaz mısın derseniz alırım inkar etmem;) yani delice bi fanatiklik yok bizde gözlerimi kör etmiyorum babamın fabrikası değil sonuçta honda da:)
kımse kımseye bısey kanıtlamaya calsmasın zaten arkadaslar arabadan arabaya fark var bırının vtı sı gıder dığerının gıtmez bırının gtı sı gıder dığerının gıtmez fabrıka cıkısı gtı öndedır ufak değişiklıkler yaparsın vtı gtı ıle yurur daha falzasını yaparsan gecerde bu arada bu arbaalrı tercıh edıcek arkadasım koca sıte sana ayrdımcı olamadı sen kendın karar ver:)
Amma Uzamış konu yaa :D Arkadaşlar Tamam iki araçta güzel ama 306 nın özellikleri cezbediyo vtininde 5500 ü ama ınsan kararsız kalıyo bı arac alıcaktım fıyat verdım ama hala cvp gelmedı beklıyorum araç vtec arkadaslar :) 306 kuzenım aldı :D gti-6 :D
İkiside alınır ikisininde kendine göre + ları var seçim sizin.
2'side zamanımızın senelerine meydan okumuş çok güzel değer bilinmesi gereken araçlar.
Zamanımızda ikisi gibide emsal araba yok denecek kadar az hatta 1 2 tane :icon_tup:
Ne tarz araba seviyorsunuz civic daha keskin hatlı mesela.
Yakıta gelince fazla bir farklarını göremezsiniz.
Gidişe bakarsanız çok farklarını yine göremezsiniz he yüklenince derseniz speclerine göre değişir ama vti ın önü parça açısından daha açık.
306 fiyatları daha düşük ama hacmi büyük.
Karar sizin zor soru aslında fanatikliği olmayan insanlar açısından
306 gti veya aşırı yüklü 106
arkadaslar yokmu hıc stok vti hala kımse deneriz demedi bana bekliorum :)
kalmadı ki sağlam vti onun için 306