Ben hala ve hala bu hondaya toz kondurmamayi anlayamıyorumtamam vti iyi bir makina olabilir fakat 306 da bu kadar ağır sözleri hak etmiyor olaya tek taraflı olarak bakmayın vti kullanıcıları 306 bence gerek hacmi gerek tip olarak vti den üstün vti kötü demiyorum fakat bu bir gercekki vti den üstün bunu neden kimse kabul etmiyor edemiyor sözlerim kesinlikle yanlış anlaşılmasın kötü bir amac dusunerek yazmadım bunları
![]()
birileri stock vti varsa deneyelim demiş. galiba bir tek bende var, ama denemelere sokmuyorumankara'da bir tane de gümüş hb var, onu da satın alacağım kısmetse.
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
306GTİ ph3 ler hariç gerisini sevmiyorum, en full'ü olduğu zaman zaten tadından yenmez, bu yönden ER'i çok şanslı görüyorum..
306GTİ yi de seviyorum,106GTİ yi de ama VTİ bir Başka bana göre.. kişilerin tercihlerine saygı duyarım, tercihim yine diyorum VTİ den yana! he çok temiz güzel bi fiyata ph3 GTİ almaz mısın derseniz alırım inkar etmemyani delice bi fanatiklik yok bizde gözlerimi kör etmiyorum babamın fabrikası değil sonuçta honda da
![]()
kımse kımseye bısey kanıtlamaya calsmasın zaten arkadaslar arabadan arabaya fark var bırının vtı sı gıder dığerının gıtmez bırının gtı sı gıder dığerının gıtmez fabrıka cıkısı gtı öndedır ufak değişiklıkler yaparsın vtı gtı ıle yurur daha falzasını yaparsan gecerde bu arada bu arbaalrı tercıh edıcek arkadasım koca sıte sana ayrdımcı olamadı sen kendın karar ver![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)