Ben olsam 306 alırdım.. Fiyat/Performans olarak (genel olarak) daha iyi bence..
asıl rüyayı sen gormussun beni ruyanda gorerek..306 gti her yönden kalıte konfor hız aklına gele bilecek her yonden vti üstün..sen e5 te hic duydunmu bir vti 306gti geçtini..vti sıradan bir araç tiplemesiyle spor bir araba gorüntüsü verilmiş bir araç..bukadar büyütmeyin..gozünüzde..
bu konu amacından sapmaz inş çok hard yazmaya başalanıldı
vti bence parça ve vergi yönünden 306 dan üstündür ama ikiside cidden dış görünümüyle başabaş araçlar
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ankarada yürüyen 306GTI warsa hazır vtec war,ısrarla teklifi yineliyorum
E5te ne oluyor bilmem ama ankarada VTI geçen 306GTI duyan yok![]()
7 yıl 306 gtı ı bındım sonra type r aldım huzur honda da buldum..yanı 306 gtı ın temıznı bul her gun bın arac dokuluyo kısacası...bnce vtı
2006 dan bu güne kadar 306 GTi a bindim halada biniyorum 2009un aralık ayında 1tane daha aldım.
Arabam ne döküldü ne öldü öldü dirildi hiç motor yapmadım hiç bi parçasını değişmedim motor içinde 68.000 de aldım ilk arabamı şuan 160.000 de hiç bir problemim yok yürüyor.
Belki zaman içinde gazladığım için biraz canını almışmdır ama motor yaptırmamı gerektirecek kadar değil
Ne kırıldı ne bişiler çıkarttı.
Yeni aldıım araç STOCK onunda gideri var eminim allah nasip kısmet ederse birşeyler yapmak istiyorum ama muştu stock bana cidden stock ama benim arabamın değerinde bişi bulda stock stock bi deniyelim![]()
verdiklerinle aldıklarını kıyasladığın zaman bi Pejocu olarak ne yazıkki bende honda diyorum ama artık pert tayyar alırım vtı almam yeter yani
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
görsel açıdan bakarsak göreceli kavram ama ben olsam 306 gti alıp bakımlarını yapar, chip-egzoz yapıp takılırdım![]()
Seneler öncede her forumda olurdu bu kıyaslama
EK VTİ, 306 GTi dan üstün değildir bunu asla kabul etmem edilecek bi yanıda yok zaten.
Performansa tepkisi daha verimli orası ayrı
YOltutuiş 306
dönem donanımı 306
fabrika performansı 306
ama arabamı alıp yapacam binicem diossan sen git VTİ al forum huzurunu karçırma![]()
vtı bır gt deıl bı turlu anlamıosunuz.bu yuzen 306 gıbı durmaması donmemesı normal vtı ın.kı donanım ıc mekan olarakta bı ustunlugu yok 306nın.aynılar.
tabiki 306 gti
vti'a okadar para vericeğime 206RC alırım gitmez etmez ama idarede eder yani 2005 model araba sonuçta yada alırım pert typer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)