Bazı insanlar sadece düz yolda gitmek değil, durmak dönmek, kaza yaptığında daha güvende hissetmek de isteyebilir. Dümdüz yolda gazlamak dışında.
Ah timetrialler başlasın nasıl düşecek vtiların fiyatları.
Built to fall....
Buyrun bi dergi Gözüyle karşılaştırma elimde türkçe başka yok şimdilik en azından civic içinde olan
Dergi okuyup araban war mı bilmiyorum ama ben onlardan değilim...
Bu dergideki yazıyı yazan arkadaşın yazıyı kaleme aldığı sırada 306GTI,Civic VTI'dan daha pahalı bir anahtar teslim fiyatına sahipti.. Aradan geçen yıllardan sonra SIFIR KM de daha pahalı olan we Yorumcunun 1. ilan ettiği 306GTI neden şimdi VTI'dan çok daha ucuza satılıyor diye sorabilseydik keşke![]()
yaw 2 aracında kendi arasında değerlendirilirken + ları ve - leri olabilir bunu tartışamayız
birde kişisel zevk tercih meselesidir bu tartışılmaz
ama bizim tartıştığımız yukarıda erayın dediği gibi yok e5 te gtı geçen vtı mı var olayıdır
Aslında dürüstçe konuşayım şuan 2010 yılında geçebildiğim araba yok emekli GTİ diyebilirz 306 ya yürütmek için de dünya para harcama niyetinde değilim çünkü aldıkça para alıyo bu meret
ben sürerken hala keyif alıyorum virajıma giriyorum trafik yapiorum top speed yapiorum çokta seviyorum sürüşü bana inanılmaz keyif veriyo direksiyon tepkisi hissi sürerken sissettirdikleri inanılmaz güzel.
Bu sebepten 306 gti mesela bu direksiyndaki his ve virajdaki verdiği hisler JAP type-r da hissedemedim güzel gidiyor düzlükte o ayrı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)