Sadece ikisi arasında seçilecekse. Sedan ise VTI. HB ise 306 diyorum. Hem 306 daha ucuz.![]()
Sadece ikisi arasında seçilecekse. Sedan ise VTI. HB ise 306 diyorum. Hem 306 daha ucuz.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kesinlikle katılıyorum.
Herkesin sürüş tarzı farklıdır, kimisi bakkala dahi giderken 8000 devirleri görmeyi sever, kimisi alt devirlerden itibaren aracı alıp götüren torku hissetmeyi, yola yapışmayı hissetmek ister. Kim hangisinde mutluysa onu alsın, bu tartışmalar da nesiller boyu sürüp gitmesin artık lütfen![]()
Bende bu test gibi 3 tane daha test var, hepsinde de 306 açık ara birinci seçilmişti.
Tabi o testlerde headers, cai, egsoz, ince conta, egzantrik takılmamış olarak fabrika çıkışlı olarak deneniyordu araçlar. Normal olarak araçların fabrika çıkışı performansları ortaya çıkıyordu. Ayrıca sadece drag ve rolling performanslarına da bakılmıyordu. Bu şekilde o zamanın araçlarında 306 her zaman birinci seçiliyordu.
306 ların hepsı muzede dıyen arkadas buyrun gelın benım aracıda muzeye alıın ozmn yakınımda stock vtiler varsa hepsıyle denemeye açığım arkadaslar![]()
tamam sizin eşşeğiniz dişi olsunbua rada arkadasım vergıden benzın yakıtından korkmuyosan yakışıklı gti derım ama dıyosan kı vergı ağır benzın ağır gelr vti ye yönel
O karşılaştırmaları alabilmem mümkün mü sizden acaba dijital ortam olarak yani ?
Zaten karşılaştırmalarda fabrika çıkışını baz alırlardı kim modifikasyon yapar diye aracın vereceği güçü göz önüne almazlar
Fabrikada düşünmez yani aracın limitini performans alabilitesini ayıp yahu
Peugeot a kızıyorum o yüzden
99 da makyajladılar PH3(faz3) yada mk3 die çıkanı bi motorunada dokun kardeşim sınıfındaki herkez 180+ olmuş hala 167lerde yok volanını hafifleştir ağırlaştır yazılım değiştir yolla gitsinyapmışlar
olsa'da bir vtı'mız gazlasak
306 düşünülüyosa 172, vti düşünülüyosa 182 derim. gram tereddüt etmem. hele hele 182 her yönden her iki arabadan da baya üstündür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)