anliyorum, mekanikte bir cok modelle uyustugu icin uygun olabiliyor sanirim.
bende ornek vereyim o zaman pahali japon parca fiyatlarına ; gecen gün ön takıma bakım yaptırdım, rotillerin tanesi 10 lira - 7.5 lira, tabla fişekleri 5 lira metaller, 2.5 lira plastikler.. orjinal servisten aldigim en son parça mesela sanziman icindi prizdirek bilyasi, yan sanayisine 140 lira dediler, servisten oem parca 50 liraya aldım saka gibikimi zaman servis daha ucuz olabiliyor
valla bakmadim servise sormadim, simdilik uydurma bi kap koydum ama asagi inince ruhsattan bakıp yazarım sase noyu cok sevinirim cidden
00' Civic 1.6IES
ter türlü 306![]()
burdaki BC diye hatırlıyorum, ve motor olarak dolu bi 306 idi o araç![]()
![]()
ya koskoca ankarada yok mu bir tane Ciğerlerine güwenen 306GTI sahibi????
Bir denesek de wideıo eklesek şuraya![]()
Kral Her zaman Kral dır.. 306 GTI-6
Dr.Ecu AntaLya
arabam tam 149binde, inşallah yağ yapmayacak allahın izni ile
maksadım asla we asla 306GTI'ı kötülemek değil, zira 6 sene önce arkadaşım filtreli egsozlu 306GTI almışı, kullandığımda resmen büyülenmiştim.
Benim vti seçme tercihim çok daha fazla yükleme imkanı sunmasıdır. en basitinden foruma bakın, belki de 306'dan 25 kat daha fazla seçenek war yüklemek için...
Ankarada en azından beni,m bildiğim kadarı ile öyle yüklü civic vti ile yüklü 106 gti ile yürüyebilecek tek bir 306 GTI yok... We ayrıca 2.0 lt'lik bir GTI olarak kendi kategorisindeki Type R'dan çok uzakta kalıp da 1.6 VTI ile kıyaslanması da ayrı bir eksidir...
Burdan çıkan sonuç 306GTI kötü müdür??? Type R'a karşı performans anlamında gerçekten yetersiz kalır ama VTI ile karşılaştırılırsa her yorum gerçekçidir vti denilse de gti denilse de...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)