300-500 beygir vti gorulmustur TR de ama GTI varmı hic gercekten hızlı merak ettim![]()
300-500 beygir vti gorulmustur TR de ama GTI varmı hic gercekten hızlı merak ettim![]()
goofy nın yaptıgı füme var arac sıkıntısız yuruyormus bıldıgım kadarıyla yanlız yururken hıc gormedım 400 hp ye yakın olması gerekıor hıcc rollerde gormedık video goremedık bende cok merak edıyorum ama yok iste sadece sunu soyleyım 306 yapaccak adam yok yurt dısında orneklerı var sadece s/c kiti var gti için uretilmiş 400 + hp verıyormus hatta erel bır ara bı konuda yazmıstı bununla ılgılı ama sonuc olarak canlı varmı yok![]()
aynen tam ben dıycektım goofy nın yaptığı var beyaz var bırtane mavı vardı mantarın yaptığı bı ara bordo vardı japonlar sızın kadar hondayı tutmuyo aa![]()
önemlı değil ne motoru olduğu adamın parası var koymus benmı koydurdum sankıdığerlerının ustunde pejo motoru var onları neden klasman almadında dırek beyazı sectın aralarından
standart hallerını neden kıyaslamıyoruzda sımdı olay yuk bındırmeye geldı kı
kimse fanatiklik yapmıyor TR de hızlı 306 varmı yok olsada hepimiz zevkle izlesek
ayrıca o beyaz evo motorlu cok guzel alet yanlıs hatırlamıyorsam gormustum 1-2 kez garajda iken ..
füme olanda gayet ıyı 400 cıvarymıs neyse burda herkes kendı arabasının fanatığı kımse hyr demesın bende dahıl buna tabıkıde ınsan kendı kunaldığı marka aracı sever dımı yanı
gri vardı bır tane pert oldu 270 hp dyno verısı vardı 2.4 stroker vardı bu aracları yapanlar roll delisi olmadıkları ıcın bence gorunmuyorlar pıyasada :Pp
İki aracı da kullanan biri olarak yol tutuş, konfor, fren, dış görünüş olarak kesinlikle 306 GTI... VTI her zaman için yolda huzursuz giden bir araç viraj limitleri çok düşük...Motoru çok güzel ama hacmin tadı da ayrı...
GTI ın en büyük eksisi yakıt tüketimi...Ben yine de GTI tercih ederdim.
düz yolda gazlayıp rollling yapmak istiyorsan vti alabilirsin, parçaları amerikadan olduğundan türkiye şartlarında herkes buradada ahkam kesebilir onada eyvallah... ama 306 gti ile vti ı kıyaslamak sadece modifiyedeki ucuzluk-uygunluk ve 2. elde burada yazan insanlar gibi fanatikleri olduğundan turşularının bile fiyatının düşmemesinden dolayı vti tercih edebilirsin, ama yılındaki donanım, yol tutuş ve güvenliği istiyorsan yani amacın düz yolda gazlamak değilse 306, yoksa işte vti herkesi ezer sonuçta honda![]()
ayrıca arkadas bir depoyla gti ile 900 km yakın yol yaptı hesaplayın 60 litre ile vti dediginiz arabada 100 km 6-7 litre yakmıor yani basınca gti kadar yakıormus kullananların soyledıgı bu
ikisidi güzel cihazlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)