emre bu akşam kokoreç de tanışmıştık dimi
Printable View
aracın musaıt mı bana bi ara bi çakta aklım başıma gelsin :D:D şaka bi yana görmek istiyorum ne olmuş ne bıtmış ugrasıyoruz ama
Sağlıklı bi gsi her zaman cok farklı gider. Benimde düşüncem Gsi'dır her zaman. Dragta da rollingde de gsi önde olur. 200+ larda fark daha da fazla olur.
arabam egzoz istiyor artık orjinal fabrikasyon egzoz değiştir beni diye bağırıyor ama ben 8 aydır muayene giriyim değiştiririm dediğim ve hala muayenesiz olduğum için hala stock :D
deneriz haberlerşizi vtec'te bulalım bitane:)
Emre güzel bi SS çift çıkış çok güzel olur tadından yenmez :)
yine mi borla aldın :D. diğer borlayı naptın. olm sana eksoz yaramıyor ben söleim :D
Emre arabanın vti videoları var zaten gecmişten biliosun :) Bakalım GSI sevgim depreşiyo yakında güzel bi gsi la dönebilirim sahalara :)
sende haklısın ses istiyon :D
he bide 1-2 sene önce gsi vti'lara rakip bile olamaz deniyordu keşke şimdide dense :)
motoru hoşaf olmamış GSI her zaman geçer , geçiyor her zaman konuşuldu kavgası oldu ama sonuç hep aynıydı.
gsi diyorum cünkü gidişini biliyorum tabiki motordaki oynamaya gore degısır ama tuplu gsi bile gidiyor yani :)
Astra GSI önde olacatır.
ama hakikaten GSI var, gsi var...
piyasada düzgün yürüyen kaç tane GSI var derseniz, bir elin parmaklarını geçmez heralde.
VTI ise, bayağı çıkar sanırım :)
Ama GSI hem gider, hem de az yakar :D
gitmesine giderde bence Vtec açmayan VTI daha az yakar :)
zavallı vti 2.0lardan kurtulamadı gitti :D
Otobanda bir Gsi vs Vti yaptık düzce drag dönüşü epey bastık,
Gsi çok sağlam giderli(Okan sarı gsi),Vti da bilindik vti(krc) hız 220-260 arası arabalar aynı :)
abi okan abinin külüstür mü sağlam giderli :p ehhehehe :)
vti ı nie küçümsüonuz yaa
abi okan abinin stoktu sanırsam. vtida neler vardı?
emre g nın arabayı enes kullanırsa vti yı gecer uzunda:)
benim 106 gti ile denetelim bitane vti yahu :D
ağustos sonu gelecem istanbula gsi da olur :D
gsi hacimli ve gideri gerçekten çok çok güzel bi araç.her iki aracada çip-egzoz-filtre yapılsa gsi 3.yada 4.vitesten sonra ayırır giderr.hemde iyi giderr:D
2004 yılında 94 model GSİ astram vardı siyah renk.. ilk aldığımda 14000km'De idi daha.. çok cigerli ve çok güzeldi. ama şu anda gsi ve vti yarışlarınde gsi'lerin hep hüsrana uğradığını gördüm. tabi arabaların bakım onarım ve motorunun ciddi manada fabrikasyon olması lazım.
tabi bu sonuçları hep drag'larda gördüğümüde inkar edemem.