hayallerde yaşıyosun sword amca bence vitek hertürlü geçer :D
Printable View
güzel bir video ile konuya renk getirelim :D
Neler oluyor burda:hehe:
bu hangi vtec, specler neler, neler oluyor orada :) ????
gsi sadece chip
vti filtre egzoz
gsi tek kişi 130 kg, vti 2 kişi 160 kg
hani vtec var, vtec var deriz ya. hangi vtec bu ? :)
satıldı zaten istanbul dışıdna sanırım şuan eski plakası va
üç tane va plaka vtec biliyorum, neyse pekte önemli değil geçmişsiniz sonuçta! no comment :)
astra güzelmiş :)
EH vtec'le SVU GSI'ın rollingini seyrettim teke tek te EH geçmişti SVU'nun speclerini bilmiyorum ama EH vtec'te filtre egzoz headers vardı.. stock'ta GSI geçer gibi gözüküyor.. :)
sizde buna inandınız ölemi :)
sadece short ram vardı type-r da o da filtreden sayılmazdı bana kalırsa takılışı tipi hiç hoş değildi stocktu yani.. 5. vites sonu yarım boy 1 boy önünüdeydi.. :)
vti'lada denedim,sfi ve ecotec gsi'larlada denedim....
sfi eger saglikliysa ve 2 aracta stocksa gsi alir
inanmak başarmanın yarısıdır :) Çok merak ettim hangi typer bu ? DF demeyinde :)
katalıtıgı dahı ustunde duran bı gsı var burda bı arkadasta benım erayla bı deneyelım bakalım nolacak :D
eh hangi arac imhotep ise ben denemistim short ram varken onlar scirocco ile basarken arkalarından basıp yetisememiştim :)
yok eh burak ın eskı arabaydı 200bınde flndı hatta:)
96 modeller bı acayıp gıdıyor ya nedense.heps aynı.
eh vtec kırmızı HB
imhotep in füme sedan BF vtec
SVU nun o zamanki Spec'leri,
Chip, (KingDragon Kutu içi filtre ve full bagajdı)
Burakla da konuşmuştuk o geceden sonra, ilk onlar iki arkadaştı, kafa kafaya yürümüştük, sonra yolda durdurdu beni, teke tek denedik burakla, 1 boy önüme geçti sağlam bir makas atarak makas sırasında pek kasmamıştım :) ama EH Vtec geçmişti neticede teke tek 1 boyu geçmemişti ama...
gerçekten güel yürüyordu EH o zamanlar, burakta iyi yürütüyordu ;)
şimdi ne durumda bilmiyorum...
emre dragda kilo eşitleyelim dicekmisin :hahaha: