ben + emre (yaklaşık 230 kg) tek kişi olan vti'la yürüyorduk.. vti'da da filtre egzoz falan filan vardı stock değildi..
onu gördükten sonra bişi diyemicem![]()
ben + emre (yaklaşık 230 kg) tek kişi olan vti'la yürüyorduk.. vti'da da filtre egzoz falan filan vardı stock değildi..
onu gördükten sonra bişi diyemicem![]()
yok ya ayıp ama göz göre yalan sölemek :S biz 200 den sonra geçilmemize rağmen geçilmedik desek olur mu ? neyse ya elimizde video war isteyen istediğini konuşsun... mesutun 106 ile bizim bravo biraz kafa kafaya gitti sfi şahin arkadaydı.. neyse ya o 10 boy ayırmış olsun. elin si... ile gerdeğe girmeyiz biz. .. hade kolay gele
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
kadir abi geldiğinde söliycek zaten gsi olduğunu![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ufak bi örnek..+ gsi ecotec +civic silencer lı
http://www.techturkey.com/forum/videolar/58145-ecotec_gsi_vs_vti.html
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Stock vti ve stock gsi karşılaştırıldığında 0-200'e kadar çok yakın olurlar.Vti geçilirse 1-1.5 boy anca geçilir.
http://www.youtube.com/watch?v=3HWU8...layer_embedded
senin ne oldugun hiç önemli degil benim gözlerimin sana baktığı kadarsın
ve ben ;
o gözleri senden cektigim an hoş bir anı olarak kalırsın (;
Bu sitede bu tartısılmıstı ve sonucunu siteye eklemiştik video olarak.. Her kosulda gsi aldı alıyor alacak![]()
Stock vs stock ise GSi zorlanmadan geçer
ben sadece chipliyken filtre egzozlu vti ile denemiştim her vites basmıştık güzel videolar var paylaşırım istenirse
ayrıca şuan varsa istanbulda deniycek vti denerim
vti'ım varken uzak durcagım arabalardan biridir gsi...her zaman içimde ukte kalmıştır yürürüde 2.0 ve 94 modele göre çok çok iyidir![]()
sfi stock vs stock vti olarak astra alır
ayarlıyalımda bi ara sedan vti ve gsi la da ben yüriyim bakalım ne kadar yol almışım asfaltta ...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
gsi yanıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
stock gsı o kadar ıyımı yaw bunun metal yorgunlugu falan yokmu benımle yasıt arabalar![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
emreyle dene ıstersennbenımkı hayatta olsaydı bende denrdım senınlee
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)