ahahha dur olm uyandırma :D
Printable View
her sabah uyanıp arabayı satıp bi 94 sfi alsammı düşüncesi aklımda doğuyosa iyidir :D
aracın musaıt mı bana bi ara bi çakta aklım başıma gelsin :D:D şaka bi yana görmek istiyorum ne olmuş ne bıtmış ugrasıyoruz ama
Sağlıklı bi gsi her zaman cok farklı gider. Benimde düşüncem Gsi'dır her zaman. Dragta da rollingde de gsi önde olur. 200+ larda fark daha da fazla olur.
arabam egzoz istiyor artık orjinal fabrikasyon egzoz değiştir beni diye bağırıyor ama ben 8 aydır muayene giriyim değiştiririm dediğim ve hala muayenesiz olduğum için hala stock :D
deneriz haberlerşizi vtec'te bulalım bitane:)
Emre güzel bi SS çift çıkış çok güzel olur tadından yenmez :)
yine mi borla aldın :D. diğer borlayı naptın. olm sana eksoz yaramıyor ben söleim :D
Emre arabanın vti videoları var zaten gecmişten biliosun :) Bakalım GSI sevgim depreşiyo yakında güzel bi gsi la dönebilirim sahalara :)
sende haklısın ses istiyon :D
he bide 1-2 sene önce gsi vti'lara rakip bile olamaz deniyordu keşke şimdide dense :)
motoru hoşaf olmamış GSI her zaman geçer , geçiyor her zaman konuşuldu kavgası oldu ama sonuç hep aynıydı.
gsi diyorum cünkü gidişini biliyorum tabiki motordaki oynamaya gore degısır ama tuplu gsi bile gidiyor yani :)