GSI bulamasan da gel sen yine Forum ankara'ya cuma akşamı, tanışmış oluruz, denemek istersen de mutlaka aracına denk bir araç çıkar aramızdan, maksat muhabbetimiz şenlensin :)
Printable View
benim arabama denk anca 1.2 araba bulmanız lazım :)) tanısıyoruzdur elbet ya ankara kucuk :)
1.3 daihatsu war stock ötesi:)
şaka bir yana da sen gel, mutlaka denk geliriz.
Ankara küçük ama Rol VTI ile sadece cuma akşamı forum avm'ye gidiyorum, 4 saat dışarda durup tekrar garaja çekiyorum, gündelik kullanmıyorum o yuüzden vtec ile karşılaşmamışızdır.
sen gel foruma yine de ısrar ederim :)
yoruma bak yaa :o onlarca kiss iyorum (L)
geldimde 5araba ancaydı 3tanesi bizdik zaten:D hb vti la denediydi arkadasım
6-6.5liraya alıp binme planlarım var turbolayıp 13-15e satarız :D
3bardak sunny ile 2dal ciyara içince bu kadar oluyo baba :su:
HB VTI benim araba mıydı? arkadaşın aracı neydi? :)
zaten o spec lerde bir VTI yı, heleki hali vakti yerindeyse
chip filtre egzostlu bir GSI geçemez bence... :)
[QUOTE=chiefkadir;1588546]Otobanda bir Gsi vs Vti yaptık düzce drag dönüşü epey bastık,
Gsi çok sağlam giderli(Okan sarı gsi),Vti da bilindik vti(krc) hız 220-260 arası arabalar aynı :)[/
okan abinin motor stock, şanzımanla oynamıştık normale gore kısaydı bıraz :)video çekmiş zaten 260 bitmişti ,gostermıştı bana baya zevklı olmuştur o deneme tahmınım :)
Kankam akşam konuştuk gerçi beklıyorum ankaraya,denerız reşatın vtı ıle ona geçılırsen daha adıl vtı ıle:)
japanvsgermany olm canın sıkılıyo herhalde sarmışın gsı lara :)
Senın arabada okuz gıbı hacım var ve enaz 190hp çıkar araban burda adamların bahsettığı 150-160 hp gsı ve vtı lar,
erh combo senın 141hp çıkan gsı şımdı emg olan benım eskı beyaz zs vtı ıle cılveleşır , bu japanvs germany Reşat arkadaşımızın vtı ınsan otesı gıdıyor ,
şuanda headers,caı,egsozlu typer ıle enaz 200 e kadar yurur,,
ciesay alır bana görede.. 2side aynı saglıkta ve kondisyonda olursa tabi ;)
Yakaladim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))))))
Ben sizi denk getiririm istanbulda nasilsa :)
Arkadaslar Araba satilali 1 ay oldu
Yanimda nisanlim vardi Boludan donerken
Yas 36 fazla Kaldirmiyor hiz artik ama emin olun stock idi. AMA EMIN OLUN kadrani dibine indirmesi saka gibiydi...
Neden Bu astra saglam Gitti size anlatayim.
Sans eseri almistim ama iste Kasinti tutunca makinasina boyasina gireyim dedim
Farzedin 1996 model bir astra
Ne blogu honlanmis ne krangi taslanmis
Icindeki hersey SIFIRA SIFIR OLCUDE.
kisacasi birakin onu bunu YAG boslugu bile orjinalde.
NE VARSA ICINDE sifir pistonlari sifir yataklari vs sv.
Cikmasi gereken CR 210 dur her bir silindir 215 lerde.. neden sadece kapagi temizledim. e tabiki kapagin ici komple sifir.
Amac Kullanabildiginiz surece UZUN UZUN UZUN araci O Hizlarda yada o kilometrelere yakin hizlarda Kisacasi NE YAPABILIRSENIZ UZUN UZUN okadar sure ile Sorunsuz Kullanabilmek .
Ama nedense Cogu GSI bu tarz kullanimi KALDIRMIYOR.
Ben orjinal tuttum HER OLCUSUNU.
Orjinal SIFIR koluna sahip olan kac astra var acaba? 2010 senesinde Orjinal Kolu bile degisti :)
Orjinali Tuttugunuz surece Sikinti olmaz. Orjinalden ciktiginiz her olcu Mutlaka bi sekilde sikinti yaratir. Yada Periodik olarak Mudahele gerektirir.
Bolu ankara arasi Nisanlimla idim O guzel guzel Videolari cekti :))))))))))))))
Bi tek kadranin son noktasininda asagisini yakalayamadi Bagirmaktan :))
Ha sonra ne oldu .
Stock sanzuman Indi Kisa misa Fazla anlatmayayim Konuldu.
Ve zamaninda Iyi paralar verdigim yazilim konuldu
Kadirim sagolsun O da verdi ama Benim zamaninda alip sakladigim yazilim tamami ile bambaska .
AMAC Allah ne verdiyse Lafini UZUNNN UZUNNNN soyleyebilmek Kmlerce .Ozaman araba aliyor onayi benden . Ki Stock makinalar arasinda Bu makina Trde emin olun el emegi goz nuru.
Amaaaaaaaa KARANLIK efendi Ben istanbulda denk getiririm sizi :))))))))))))))))))))
heheheh :) o nasıl bir NICK tir abi ya.
abi ben arabayı sattım biliyorsun,
neyle neyi denk getircen :D
sen gel de bir yüzünü görelim bırak arabayı ( hoş geldiğinde de hep patates olduk ) :D
Ben sana aldiririm gene bi astra :))))))))))))
Neyse Konuyu dagitmadan asil eklemek istedigim birsey var.
Butun arkadaslarim soyluyor abi gel HONDA AL diye .
Zaten Hondam Vardi O integrayi satmanin cok ama cok agir uzuntusu icerisindeyim Herneyse gitti.
FAKATTTTTTTTTT :
Astrami Alir Hondami alir Meselesini GECELIMDE
Bahsi gecen arabalar
birisi 1.6
birisi 2,0
Hepimiz Farkindayiz degilmi
1,6 HONDA MAKINASININ NELER YAPABILDIGINI?
Ben Hondanin Onunde SAYGI ile egiliyorum.
Soyle dusunelim konuyu baska yerden ele alalim
Farzedin 1.6 Opel olsa idi Neresini nereye kadar Doldurabilecektim?
70 mi 90 Hp mi nedir GEL sen onu 160 hplere kadar getirde YURUT HONDA GIBI.
Evet Bildigim en iyi makina hakkinda sadece konusabiliyorum Bilmedigim is ile ilgili zaten konusamam.
Opeli cok ama cok seviyorumda
Ama karsilastirmada evet goruntu olarak GSI aliyorda
ASLINDA Honda ONDEDIR benim adima teknik olarak.
c20xe makinasi 2.0 sinifinda Tarih olarak cok eskiden geldiginden gercekten saglam ve cok ama cok dayanikli bir makina fordun cosworth u olsun c20xe nin converti C20LET olsun bu makinalar gercekten olagan ustu basit ve saglam .
C20LET te opel calibra Turbo4x4 lerde Kullanilan isletim sistemi Ferraridede kullaniliyor zamaninin en sasali Ferrari tipinde mesela.
isin sonuna gelince evet stocka stock iki arabada GSI aliyorda ben gene soylemek isterim
1.6 makinasi ile HONDAYA hayranim .
Ama Opelimdende vazgecmem :)
http://images.forum-auto.com/mesimages/429857/honda.gifhttp://images.forum-auto.com/mesimages/429857/honda.gifhttp://images.forum-auto.com/mesimages/429857/honda.gifhttp://images.forum-auto.com/mesimages/429857/honda.gif
ecotec gsi var denemek isteyen varsa:)