stock motorda gsi saplar vti a.daha önce birçok gez denedik gördük.
göki adamlar stock demiş kanka.stock 106 nın eti ne budu ne:D
Printable View
stock motorda gsi saplar vti a.daha önce birçok gez denedik gördük.
göki adamlar stock demiş kanka.stock 106 nın eti ne budu ne:D
yiğidi öldür hakkını yeme.
BAŞARISINI tartışmak olmaz o ayrı bir konu, aynı şey 106 içinde geçerli.
ama dayanıklılık, güvenlik ve konfora da girersek GSI ın hakkını vermek lazım...
toplu olarak düşündüğümüzde GSI daha önde,
stock motorlarla da karşılaştırıldığında yine GSI önde :)
benim denediklerimde öle bi sonuç olmadı ama saglıklı veya saglıksızdı bilemem ama saglıklıda olsa uzunda da fark etmezdi o gelene kadar ben kesiciye girerdim, ben başka araca göre konusmam kendi tecrübelerime göre hareket ederim.
konfor rahatlık olayına gelirsek emre nin aracı dısında gsı a binmedim ve emrenin arabası kadar rahatsız konforsuz bi araba görmedim hamile kadına düşük yaptırır :) ki zaten bu tarz arabalarda konfor donanıma gerek olmadıgını düşünen birisiyim, konfor istesem gider bmw merso alırım, spor arabada konfor en son arıyacagım şeydir benim için önemli olan her zaman nasıl gidiceği limit nedir vs vs umarım anlatabilmişimdi olaya hangi açıdan baktıgımı :):):)
benim arabaya bakma olm o amortsör yaylarla normal o sertlik :D orjinal hali ciddi konforlu
bencede bu tip arabada konfora gerek yok ben performansına bana hissettirdiğine bakarım
Her GSI senin araba gibi yürümüyor onu bil :p
Ben 2002'de arkadaşa Libadiyeden bir GSI aldım hatta Opel Servisi olan bir abiydi ve kırmızı kadett Turbosu vardı ve arabayı 3 ay fln kullandım 34 NSF 33'tü sanırım plaka siyah GSI araba az yaktığı gibi çokta iyi gidiyordu ama CAI kitli VTI ile denemelerde neredeyse başa baş gidiyordu..Senin araba belki iyi gidebilir ama sen mesela 100 GSI arabada bir tanesin şen şimdi piyasada kaç tane GSI gösterebilirsinki VTI ile yürüyebilsin:beuj:
Başka bir astra gsi da olur emre,
hatta kabul olunursa 1990 Model Kadett GSI da olur,
neden olmasın :)
başka bi astrada geliyor pıliz veyt :D
veyitlemeye gereNk yok, aldığın gibi yallah tazzik :D
Ankarada Benimle (Rol Vtec) deneyebilecek ASTRA GSI war ise pm atsın konu açsın birşeyler yapsın :)
Ama ankarada yürüyen tek bir tane bile GSI yok maalesef :D
olmadı bi ara bizim bravo tjet sport la deneyelim ? uyarsa pm atarsın bana
sanırım siz forum ankara buluşmamıza gelen arkadaşlaesınız :)
SFI motorlu şahini kullanan kişi sewdiğim abimizdir.
Hatta o akşam şahin bravo we GTI denemesi yapmıştınız...
Şimdi deneyelim diye pm. atarım ama ayıp olur zira o GTI ile Şahin'e otobanda 10 boydan fazla fark atıyor Rol Vtec :D Ki o akşam şahin 2nizi de geçmişti yanılmıyorsam :)
spec leri kimden öğrendin allah aşkına söyle :) sorsan ben de söylerdim :)
Şaka bir yana da, düşünsene 200km'ye kadar öndesin we Şahin 200de gelip geçiyor :)
Burdan çıkan sonuç şudur ki SFI motor gerçekten saygıyı hak eden bir motordur. Üretildiği zamanın çok üzerinde bir motordur.
Gel Gelelim artık sağlamı kalmadı denilen VTI'lar halla caddelerde estirmeye dewam ediyorlar sürüsü iile ama dediğim gibi Ankarada Öyle sağlam yürüyen tek bir Astra GSI yok...
Bu nedenledir ki VTI alırsanız, istediğiniz gibi hem görsel hem mekanik modifiye yapabilirsiniz,sınırsız seçeneğiniz olur. Astra GSI sahiplerini yolda görünce de "neyse şimdi heweslerini kırmayayım" der we usul usul dewam edersiniz :) Yalnız bu dediğim yüklü vtec için geçerlidir. Ankarada yüklü vteclere kafa tutacak yüklü SFI olmadığı için dediklerim aynen geçerlidir.
Benim hevesimi kıran bi vti çıkmadı çok şükür şimdiye kadar:) Ayrıca vti'ın temizi çok var sağda solda, ankarada düzgün yürüyen GSi yoksa yapcak bişey yok 16 yaşında araba her yerde temizini bulmak çok daha zor vti'a göre demin de yazdım bunu.
ben aynı arabadan 20 tane görmek yerine sağda solda çok nadir görebileceğim arabaya binmeyi tercih ederim.
Ankarada full stok 96 model ama SFI motorlu sarı renkte, Okan beyin arabası vardı. Hatta burayada üyeydi, onla denenebilir diye düşünüyorum.
okanın araba ankaradan uçtu , uçalı da oldu bayağı diye biliyorum :)
94 body kitliydi araç
http://www.modifiyeilan.com/6/satili...ra-ankara.html bahsettiğiniz bu araç mı
Sağlam yürüyen vtec ankarada hazır. Denemek isteyen her GSI ile denenir :)
ben tanıyorum :D hehehe
etklik tarafında oturuo zaten kenan :)
ben önceden denemiştim onla. geçse 10 boy geçtim der 10 boy geçilse 1 boy geçildim der.. öle bir tip ama özünde iyi biridir.
atmosferik bir b16a2 vti...
Dereceli Egzantrik de yok beyin yazılımı da yok. 2si de stock :)
Ankarada war ise yürürüm diyen ASTRA GSI ya da SFI swaplı her hangi bir araba, buyrun deneyelim :)
rol vtec stok mu ? geçen forumda :D stok gibi durmuodu :D fena sesler geliyordu :)
Sadece Beyin ve Egzantrik stock. Orjinal. :)
Bunlar haricinde ankaradaki her hangi bir ASTRA GSI'yı rahat rahat geçmek için yeterli olan motor modifiyesi mewcut :)
http://www.youtube.com/watch?v=mBphkO9UraE
liste burda yazılı, sadece bu da değil bir çok wideoda da yazılı, kimle denediysem arabada ne war ne yok söyledim, saklamam yani kimseden :)