aslında keyifli güzel bi deneme olur bence
Printable View
SVU nun o zamanki Spec'leri,
Chip, (KingDragon Kutu içi filtre ve full bagajdı)
Burakla da konuşmuştuk o geceden sonra, ilk onlar iki arkadaştı, kafa kafaya yürümüştük, sonra yolda durdurdu beni, teke tek denedik burakla, 1 boy önüme geçti sağlam bir makas atarak makas sırasında pek kasmamıştım :) ama EH Vtec geçmişti neticede teke tek 1 boyu geçmemişti ama...
gerçekten güel yürüyordu EH o zamanlar, burakta iyi yürütüyordu ;)
şimdi ne durumda bilmiyorum...
emre dragda kilo eşitleyelim dicekmisin :hahaha:
zayıfsın diye kilolu adamların üstüne niye gidiyosun:D adam 130 kilo diğer adam 60 kilo eşitlikmi.hiç denemeye bile gerek yok. hem bu drag değil roll..bende olsam senin gibi 10 kilo bende böle yazardım :D:D..o zaman niye bi araba boşaltığında speclere yazılıyo araba full sökülüydü diye..:hahaha:
Benim kilom gayet normal 70, sizinki anarmal olm :D
Bikere kilo eşitmele olayı tamamen saçma bişey bu 1
Emre kıstas alıyor enes ile denemesini, bi başkası hiç bi zaman kabul etmez kg eşitlemesini, teke tek denemede aaa ben enesden bu kadar boy yemiştim bu sefer nİye böle oldu diyecek bakkal hesabından başka bişey değil bu işler, eski köye yeni adet geldi..
seko ile denesin daha az süratte enesden yediği farkın daha fazlasını yiyecek..
Madem eşitliceksin şöför dahil kilolar eşit olucak, typer 2 kişi olmasına rağmen totalde gsi dan ağır doğrumuyum( hoş bunu o günde sordum cevap alamadım) typer ın kg si kaç astranın kg si kaç ?
enes-50 onurK- 90-100 varmıdır ?
emreG- 130
kanka bu kadar hesapladın madem beygir arabanın yaş yorgunluğu bunlarıda katalım heseba. astra 1175 kilo 150 hp typer ı az cok biliyorum ama eminim benden daha ii bilen kesin bi şey yazarsa..odaha ii olur..arabaları boş ver insanları eşitle :D olm 130 kg 50 kg adamla denerse bu çok komik bi şey olur:D gel buyur direk tokmakla demek :hahaha::hahaha::hahaha:
Göki,ZD Göki,ZD is online now
* Mesaj gönder
* Kullanıcı Listesi
Son Aktivitesi: Bugün 17:56
Şuanki Aktivitesi: Konu Okuyor Astra GSİ(sfi) vs Civic VTİ
bekliyorum ne cok okuyosun i:D:D:D
metal yorgunlugunu tartışıcak bi durum yokki ortada emrenin araba gayet saglıklı daha fazlasını gitmesimi gerekiyor bu speclerde yok artık :)
1175 ise emre 130 =1305
typer 1250 diye hatırlıyorum enes 50 olsa kg ler eşit oluyor, o denemede arabada onur var 90-100 bişe olması gerek hadi 80 diyelim typer da 80 kg ın ne kadar fark ettiğini söylemeye gerek yok. 130 ile 50 kg arasında ciddi kg farkı var ama kg eşitleme geçilme bahanesinden başka birşey değil bana göre, yada zayıflıcaksınız. böle hiç kıstas alınamaz bana göre.zaten bütün denemeler tokmaklamak için değilmi :hahaha:
işim var lan uraştırma beni, stok 106 ile 200 de typerın önünde olan varlık ahuahauhahua
Benim bildiğim tayyar 1200kg bile yok.
Bu gün saat 17:15te "etlik antares önüneki ışıklarda ecotec bir gsi yanaştı, içinde de 2 tane sap war 2 tane de emocu kız wardı, gençler gaz filan weriyorlar ışıkta...
Dedim hadi iyi tarafıma denk geldiniz, basmadım, kıyamadım genç çapkın kardeşlerime :)
kilo eşitleme gibi fantastik şeylerden vazgeçelim.
Her jokey arabasına binsin..
Arabaların toplam ağırlığını eşitlemek tamamen saçmalık ama bence şöför kilolarını eşitlemek arabaları görmek açısından mantıklı, iddialı bi deneme olur herkez kozuna oynar o zaman başka ama amaç arabaları görmekse şöför kilolarının eşitlenmesi saçma değil bence
Neyi gördün emre cumartesi günü, typer 2 kişi iken ?
Teke tek başka bi typer ile denediğinde ne olucagını biliyomusun ? Ben söyliyim daha fazla fark atıcak..Bunu sende biliyorsun, hal böyleyken neyin görmesi bu açıklarmısın..
Bakkal hesabından başka birşey değil..