sen niye gerginsin bu akşam bu kadar...
ben bütün mahalle sen tek deneyelimmi?:D
Printable View
utkularda bir tane rs var adı turşu stock a yakın guzel gidiyor , stocka a yakın bir tanede vti varsa filtre-egsozlu filan typer-vti-gsi-rs stock farkı gorebiliriz:icon_tup:
liste uzaltılabilir stock 106 - 206-207 rc-cupra-cupraR -meganers ne varsa eklenebilir uzar gider :D
tamam bizde GSI cıyız da,
GSI a 1175kg diyen arkadaşlar var :D
Sunroof lu klimalı bir GSI'ın ağırlığı 1150kg
Emrenin araba, Rollinge çıkarkenki ağırlığı ile 1100kg ı geçmesine imkan ve olanak yok belki daha bile azdır :) 1175kg biraz fantastik olmuş.
ben bırakın KG ı, vites seçme olayına da kılım. ben istediğim viteste basayım, sende bas... amaç son hıza veya gidebildiğin yere kim daha hızlı gidecek değil mi ? yanyana isteyen istediği viteste bassın bana göre.
Yok amfi sök, stepne sök, pandizot sök, bagaj halısı sök, KOLTUK sök... bana da saçma geliyor. amaç arabaları mı görmek, yoksa araba hafifledikçe ne kadar iyi gidiyor onu mu görmek ?
Type-R ile GSI ı karşılaştırmanın pek bir mantığı yok, her iki arabanın da sahibi neyin ne olduğunu biliyor zaten :) bu da fantastik bir örnek olmuş zaten konuyu dağıtmak anlamında :D
Emrenin dediği gibi ŞÖFÖRLERİN KG larının eşitlenmesi kabul edilebilinir (amaç arabayı görmekse), ama arabadan ağırlık çıkarıp, şöför kg larını eşitlemekte abesle iştigal eder...
arayı bulmak lazım :)
bence type r ile yapılan denemelerde insanları aldatan stock type r ile filtre-egsoz-header lı type r farkıdır :)
zira aracın kaderi degisiyor ben diyim 4-5 boy sende 6-7 boy hızlanıyor meret :)
baska bir tek ornegi clio da var adamlar short ram i sokup cai taktılar filtre-egsoz-header lı type r ile yurumeye basladılar :)
ne kullanıyorsun arkadaşım sen ?
bazı arkadaşlar yazdım, dönüpte geri sayfaya kim yazmış yok ondan alıntı yap bilmemne uğraşmamak için. atarın giderin kime, her mesajında en ufak birşeyde abuk sabuk tepki vermeden önce bir sor öğren bilgilen. aynı şeyi daha önce de başka bir konuda yaşamıştık senle, hala aynı tavır içindesin.
nerenden yazdığın sana kalmış. ben "DOĞRU" bilgileri verdim, bi yerinden yazmana gerek yok ;)
senin alaycı tavırların yüzünden yazıyorum atarım giderim sana.bak kardeşim ben agresif adamım lütfen benle böle alaycı şekilde örnekler verme.internet ortamında kimin ne olduğu bilinmez sen beni tanımıyosun ben seni tanımıyorum.bir yerinden yazmana gerek yok filan adamın canını sıkıyosun..gercekler farklı oluyo her zaman bir kişiye saygısızlık yapmış değilim şu sitede bana yapılınca kaldıramıyorum ruhsattakini yazdım dedim.ben
yahu ne alaycı tavırı ?
nerde var bnm alaycı tavırım... fantastik olmuş demek alaycı bir tavır mı. Yanlış biliyor olabilirsin, ruhsatta yanlış olabiliyor, ruhsatta yazanı yazmış olabilirsin, ruhsatta 1.4 yazan GSI da var ona bakarsan.
ben alaycı bir tavır sergilemedim, yanlış anlamışsın ;)
ama iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır, benim profilimden yazdığım mesajşara bak, alaycı tavır varmı bir de kendi mesajlarına bak, kaç kişiye bu şekilde tepki vermişsin ;)
Bir anla, dinle, bilgilen... sonra tepkini koyarsın, HAKLI da olursun ;)
bence gsi geçer
valla biz sadece benim arabada filtre varken yarıştık 200 kadar bastık 5 boy önünde yürüdüm bence her zaman vtı....
kanka adam geçti işte gözlerimizle gördük :D typr stoktu filtre varmı yokmu onu bilmiyorum ama hdrs egsoz vs. yoktu ve 5. vitesde sanırım 1 boy veya yarım boy önüne cıktı burak artık o typ-rın ne kdr çiğeri vardı vs. bilemem sıkıntısı varmıydı onuda bilmeyiz ama sonuç olarak burak geçti nokta:D
emre gel seninle koşarak rolling yapalım 0-250 metre :D spor olur senin için kanka:)
sen koşmaya başla ben bi burgera gidip geliyom hacı :D
Astra GSİ ...