sağlıklı araçlar ise GSI alır.
sağlıklı araçlar ise GSI alır.
stock bir Vtec yürümüyor adil bir karşılaştırma olmaz bence ama CAI ve egzozlu bir Vti içinden geçer diyorumGeçiyorda zaten
![]()
Siz yanlış anlıyorsunuz beyler ...
Arkadaş doğru yazmış işte. İçinden geçiyor yani "içinden o şekilde geçiriyor" manasındaBöyle birşeyin olmasını ister anlamında, umudu var gibi vs
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
stock motorda gsi saplar vti a.daha önce birçok gez denedik gördük.
göki adamlar stock demiş kanka.stock 106 nın eti ne budu ne![]()
yiğidi öldür hakkını yeme.
BAŞARISINI tartışmak olmaz o ayrı bir konu, aynı şey 106 içinde geçerli.
ama dayanıklılık, güvenlik ve konfora da girersek GSI ın hakkını vermek lazım...
toplu olarak düşündüğümüzde GSI daha önde,
stock motorlarla da karşılaştırıldığında yine GSI önde![]()
Loading...
benim denediklerimde öle bi sonuç olmadı ama saglıklı veya saglıksızdı bilemem ama saglıklıda olsa uzunda da fark etmezdi o gelene kadar ben kesiciye girerdim, ben başka araca göre konusmam kendi tecrübelerime göre hareket ederim.
konfor rahatlık olayına gelirsek emre nin aracı dısında gsı a binmedim ve emrenin arabası kadar rahatsız konforsuz bi araba görmedim hamile kadına düşük yaptırırki zaten bu tarz arabalarda konfor donanıma gerek olmadıgını düşünen birisiyim, konfor istesem gider bmw merso alırım, spor arabada konfor en son arıyacagım şeydir benim için önemli olan her zaman nasıl gidiceği limit nedir vs vs umarım anlatabilmişimdi olaya hangi açıdan baktıgımı
![]()
benim arabaya bakma olm o amortsör yaylarla normal o sertlikorjinal hali ciddi konforlu
bencede bu tip arabada konfora gerek yok ben performansına bana hissettirdiğine bakarım
Her GSI senin araba gibi yürümüyor onu bil
Ben 2002'de arkadaşa Libadiyeden bir GSI aldım hatta Opel Servisi olan bir abiydi ve kırmızı kadett Turbosu vardı ve arabayı 3 ay fln kullandım 34 NSF 33'tü sanırım plaka siyah GSI araba az yaktığı gibi çokta iyi gidiyordu ama CAI kitli VTI ile denemelerde neredeyse başa baş gidiyordu..Senin araba belki iyi gidebilir ama sen mesela 100 GSI arabada bir tanesin şen şimdi piyasada kaç tane GSI gösterebilirsinki VTI ile yürüyebilsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)