alfanın gaza bastıgında şöföre hissettirdigi duygu paha biçilemez![]()
alfanın gaza bastıgında şöföre hissettirdigi duygu paha biçilemez![]()
D segment Alfa yerine E segment Bora al keyfine bak![]()
Cuore Sportivo...
Eğer ki satışı düşünmüyorsan daha arabayı alırken, 156 ile boranın arasında dağlar wardır kullanım zewki açısından...
Bora sürerken sadece araba sürersin, Alfa kullanırken fazlasını hissedersin...
Emin ol onu söylediğin kişi alfalarla senden daha haşır neşir bi insan. Neyin ne olduğunu biliyo
O alfa hakkında milletin genel olarak yanlış bildiklerini yazmış. Çok yakma konusu doğru gerçiKonuşma tarzınada dikkat edersen diğer mesajlarından hiçbirinde bozuk Türkçe kullanmıyordur.
Puahahaa kotum, hiç güleceğim yoktu ilahi Berkay =)
Bu arada Bora'nın 8 valfli motorlarıda, 16 valfli motorlarıda TS motorlu 156'lardan aşağı kalır yanları yok![]()
916 V6 Turbo
Passatı mitoylamı karşılaştırıcaktık?
156 159un bir önceki kasasıdır. 2004 model passatla 2004 model 156 karşılaştırılır 2010 model passatlada 159 karşılaştırılır. 159 ve 156 ayrı segment araçlar değil. Aynı segment'in biri güncel biri üretimden kaldırılmış olan kasasıdır. C segment olan Alfa 147'dir. Yeni kasasında ise Guilettadır. 88dede passat vardı onudamı 159la karşılaştırıcaz?
Sence 156 ile 159 aynı lükslükte aynı kategoriye konulacak iki araç mı? Eğer öyle olduğunu düşünüyorsan daha konuşmaya gerek bile yok. 2004-05 model passat bence 156 ile denk bi araç değil. Segment segment diyerekten bi cacık olmaz demin dediğim gibi segmente bakarsan A4 le BMW 3 serisi de aynı segment fakat A4 5 kasanın denginde bi araçHani 88 de de passat falan vardı diyosun da ukalalık yapmaya gerek yok. Yine soyledigim gibi bu segment tutkusuyla hiç bi sonuca varamayız neticede Alfa 147 de Jetta dengi bi araç değil.
Öyle olduğunu düşünüyorum konuşmaya gerek bile yokYeni A4ü F10 kasa 5 serisiyle
karşılaştıran zihniyetle bi yere varabileceğimi sanmıyorum.
Bilen biri eski bi konudan alıntı yapsında yine banlanmıyım![]()
A4 dediğimiz araba boyut olarak e sınıfına ulasamıyor,donanım olarakta ulasamıyor E60 ile aynı sınıfta gormek anlamsız.Bu karsılastırmadaki araclarda alaksız iki arac.Arkadas butcemize oranla bu iki araba arasinda kaldik deseydi daha iyi olurdu.Alfa herturlu ezer.
Edit: telden giriyordum bazı karakterler çıkmamış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)