focus derim , ama otomotik dizel focus yeni kasada yok , makyajsız kasa focus kullanıyorum 110k de ve hiçbir sorunu yok , rutin bakımlar sadece , ama d4d corollolar focusdan biraz daha az yakıyor onuda belirtirim..
focus derim , ama otomotik dizel focus yeni kasada yok , makyajsız kasa focus kullanıyorum 110k de ve hiçbir sorunu yok , rutin bakımlar sadece , ama d4d corollolar focusdan biraz daha az yakıyor onuda belirtirim..
Corollayı bilmemde CVT şanzımanlı Focus dizelden uzak durun. Hele hele şirket aracı olarak kullanılıcaksa sorun yaşatma ihtimali daha fazla.
Düz viteste ise kesinlikle focus derim.
Fusion35 ------> OnurD.
corolla dizel hem otomatik hem düz viteste çok ekonomik.1 depoyla 900km nin üstünde yol gidio.90-100kmde 15 tl gibi yakıyo.fordların dizelleri için bikaç arkadaşımda farklı modeller olduğu halde turbolarının ömrünü çabuk yediğinden şikayetçi ve ciddi anlamda yüksek maliyetleri var.
Kiralama firmalarına tanıdıgınız var ise sorun ve corolla-focus arasındaki sorunsuzluk kıyaslamasını yapın derim. Focuslardaki turbo hortumu ve turbo problemlerinden eser bulamazsınız d4d corolla motorlarında. İyi düşünün derim ama corollayı otomatik tavsiye etmem.
MMT tavsiye etmem.Bozulmaz ancak konforsuzudur kullanımı.
Ancak yakıt tüketimi , servis masrafları , servis kalitesi bakımından kesinlikle toyota corolla.
Focus bir miktar daha konforludur.ancak yakıt olarak üzebilir.
İlginçtir focus ile corolla arasında aylık 110 TL fiyat farkı var nedense. Corolla pahalı.
90 hp focusları nasıl bilirsiniz? 109 ile aman aman fark var mı?
Fark var , enjektör turbo vs farklı
gidiştede kıyas gitmez
Golf MKVII 1.6 Tdi
Tam kontürpiyede kaldım. Müdür otomatik jetta dedi. Gönül DSG TSI ister ama dizel 1.6 105 hp DSG diye düşünürsek, ne dersiniz?
Web sitesinde performans 1.6 pancar DSG ile birebir aynı....
Corollanın otomatiğini kesinlikle tavsiye etmem akrabam toyota ile mahkemelikti hatta.
Düz seçenekte ise kesinlikle Corolla derim.
1.6 TDCİ lara 60 000deki yağ problemini göz önüne alırsak ciddi masraflı araç.
Bence Corolla
www.egeturbo.com
Turbo asker
Yağ Problemi Nedir 60.bindeki ?
Katelde turboya yağ gönderen ayrı bi ufak süzgeç denilen parça var bu süzgec ve borusu tıkanıyor.Ve turbunun yağ girişindeki rokordada aynı tıkanma oluşuyor.Bazılarında ise yağ pompasıın içindeki yayda da buna benzer problem yaşayanlar var.Peugeot Yetkili servislerine her 60 000 de bu dediğim parçalar temizlenmedği sürece turbo bile satmıyoruz.Ve hatta her 60 000de müşterilerini kendileri çağırıyorlar.Ford servislerinde artık bu 60 000 temizliğide mecbur kılındığını duydum
www.egeturbo.com
Turbo asker
düz vites' te olsa otomatik de olsa focus derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)