kafamda bi s2000 var para olsa almak istediğim bir araba babayı kandırmaya calısıyorum ama bilmiyorum.kronik bi sorunu varmıdır?yol tutusu konforu vs vs ortalama ne kadara bulabilirim?
kafamda bi s2000 var para olsa almak istediğim bir araba babayı kandırmaya calısıyorum ama bilmiyorum.kronik bi sorunu varmıdır?yol tutusu konforu vs vs ortalama ne kadara bulabilirim?
kronik sorun vs yok ancak yol tutuş sana baglı hele vsa yoksa allahla arandaşaka bi yana konfor bakımından tarzına göre iyi.Fiyat olrakta piyasada çok sayıda pert olupta toplananlar satılıyo alırken iyi incelemen lazım ve vsada fiyatta ciddi bir oynama yapıyo ama 49bin tlden başlıyo pert olmuşlar
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Kronik bir sorunu pek yok gibi ama düşük km bulmaya çalış,çoğu insan çok hor kullanıyor boyasız pek kalmamıştır piyasada önden darbe almamış olsun bence yaklasık 60 70 arasını gözden çıkarman lazım az km ve iyi bakımlılar için,ama daha ucuzuda var tabi....
yol tutuş eğer ilk arkadan itiş hondan sa cok dikkat etmek gerek özellikle vtec açılınca hele vsa sız ise aman diyiiim...
konfor ve s2000 zıt kelimeler çünkü coupelere göre daha dar,kullanırken pek hissetmessin özellikle üstü açıkkeneğer yay amortisorleri değişmessen gayet basarılı şehir içi ama bunlardaki en ufak sertleşme zıplaman anlamına gelir
bunun dışında çok dikkat çeken bir araba ve modifiye etmek istersen parça seçeneği çok çok fazla
Müzik sistemi dünyadaki en başarısız sistem mp3 çalmıyor orjinal teyp hele biraz tesissat dinlemişliğin varsa çok başarısız bulabilirsin
Kullanmayı öğrenince çok çok zevkli bir araç ama genede çok tecrübe istiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)