Leon fena gitmiyo dsg chipli caddy var bende 130 luk passati 2 boy geciyorum stock Leo'nda beni 1 boy geçiyor
Leon fena gitmiyo dsg chipli caddy var bende 130 luk passati 2 boy geciyorum stock Leo'nda beni 1 boy geçiyor
despe hocam diger turbolara yaptıgın taktiği yaparsan rahat rahat gecersın.... 2. vıtes adamı 4000 d/dk cekıp kornalarsan olacak bellı adamın turbosu zaten bitmiş adam senin 7200 devırıne nasıl dayansın...
bu sefer bıraz hakkaniyetli davranıp eger sen 2. vıtes 4000 de basmak istiyosan leon 3.vitesden basmalı....bu şekilde 180 e kadar kafa kafaya bundan sonrada leon açar dıyorum....
bence yapılması gereken deneme budur...![]()
benim yaptığım bi taktik yokgenelde bu şekilde basıyoruz 2. vites 60-65 arası, N/A da da o şekilde Turbodada.
sonuçta turbo araba torkuda hp side dyno üzerinde benden fazla. aslında millet yanılıyor çünkü bunlar peak değerler ve 500 devir bile bu değerlerde kalamıyorlar, sonrasında büyük bir düşüş oluyor. ama atmosferikte öyle değil kendi aracım için konuşursam vites atarken bile eğri tırmanmaya devam ediyor.
he dediğin şekilde denemem mi tabiki denerim. fakat ilk sayfada bahsettiğim linea ile 2 şekilde de denedim. 2. vites 60 ta bastık geçtim. ben 2. vites linea 3. vites turbosu doluyken bastı yanımda daha fazla tutundu. tabi ozaman emme manifoldum yoktu 160 tan sonrası isteksiz gidiyordu kadran videom vardı eski haliyle videolarda.
aslında karşılaştırmayı yanlış açtım benlinea vs leon deseydim buradan bi sonuç çıksaydı daha kolay kıyaslardım heralde
böyle daha karışık oldu. leonun tek çekinidğim tarafı 6 ileri olması haliyle vites oranları daha kısadır lineadan diye düşünüyorum.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
linea ile 2. sekılde deneyıp gectıysen zaten sonuç ortada demektir; o zaman bosun benzın yakma ........çünkü senin stok vtec2 e gore fazla devır cevırebılmen leonnun şanzıman avantajını ortadan kaldırıyor...
neyse güzel bı vıdeo ızlerız artık...geçilirsende koy ama....
edıt:leon kullanan arkadaş muhtemelen senın kadar tecrubelıde olmayacak...onuda unutma...
heheh olur yaw koyarım neden koymayayım bende herşey objektif açık netgeçildiğim videolarıda çok paylaştım zamanında
valla leonun şöförü hakkında bi bilgim yok bi arkadaşımın arkadaşıymış. söylerim bakalım cuma akşamı gelirse denerim. video çekilirse eğer videoda koyarım![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
kullan ne farketçek ahuaauh, geçilirsende bahane olur işte arabayı bilmiyom alışmadım diye![]()
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
ahushau bahane mi olum o saydıklarım gerçekler işteozaman cuma akşamı sende gel tam rolling speccen senide çıkaram aradan
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
yok loading dedık ya
arabamın boyasını kazıtıyorum hafiflatmak acısından belkı 12 hp falan alırım ama o zaman kıvırma haa![]()
hahah olur kıvırmamzıçta gel kilon azalsın
içine don giyme şort giy üstüne bişey giymeye gerek yok
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
auhsuha sende mi brütüssende mi benim videoları ekleyip bazı mallar gibi 206 geçiyom dicen ahusahusuh
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
yaparımnasılsa alıştı mıllet senın vıdeoları kendisininmiş gibi oraya buraya eklemeye sonra pişti oluyolar bizimle ahsuahs
![]()
![]()
eleman benim videolarımla bana gider yapıyo ahuahuulan ne güldüm akşam akşam yaw
konuda amacından çıktı. neyse cumaya bişey kalmadı gelirse leon deneriz bayadır çıkmıyoz zaten otobana balığa gitmekten
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)