Arkadaşlar aşağıdaki lastikleri satış fiyatlarını gözmeksizin alacağım.Hangisi daha akılcı bir seçim olur?
185/65/15 ölçüde;
Bridgestone RE80
Hankook k715
Hankook k415
edit:Yeni eklenen : Michelın energy saver
teşekkürler...
Arkadaşlar aşağıdaki lastikleri satış fiyatlarını gözmeksizin alacağım.Hangisi daha akılcı bir seçim olur?
185/65/15 ölçüde;
Bridgestone RE80
Hankook k715
Hankook k415
edit:Yeni eklenen : Michelın energy saver
teşekkürler...
brigdstone sert lastik, hankook v12 kullandım ama diğerlerini kullanmadım maalesef. energy lerde iyidir kuzen, fiyatlarına bakarsın
bu arada hankook desenlerine baktım 2side çok kötü![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
emrah Mich. sevmiştim yumuşak lastik sesi yok brid. kadar.fiyatlarda fark yok gibi birşey.ayrıca herzamanki diyalog mich.'nin yuvarlanma direnci düşük olduğu için daha az yakıt tüketimi vsvs. Psikolojik midir nedir Brid.daha iyi tutuyor gibi ama aynı arabada aynı koşullarda denemeden yorum yapmak sallamaktan öteye gitmez...
12 yıldır lastik takfiye malzemeleri üretiminde çalışan biri olarak terciğim bridgestone olurdu.. Michelin , dunlop , goodyear , pirelli , bridgestone vs.vs.vs hepsi müşterimiz.. Ama goodyear efficientgrip seçenekler içerisinde olsaydı kesinlikle onu seçerdim..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
goodyear efficientgrip kafamı karıştırdı aslında.ama değerlendirirken adanada yaşadığımı unutmamak lazım.bizim burası cehennem gibi.kış olsa olsa 1 ay ağır gerisi güneşli ve sıcak![]()
Hankook k415 ve michelin energy saver kullandım.. ikisi arasından kesinlikle k415 i tavsiye ederim.. gercekten guzel bir lastik..
Michelın energy saver kesinlik tavsiye edilir.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)