audicilerin araclari tap sikrittir,videoya,denemye ihtiyaclari yoktur,bir gece ansizin denemenin icine karisirlar,sonra gozden kaybolup giderler,gizemlidirler..reklama ihtiyaclari yoktur..ama ortalama ~190hp bir vti tabiki 300hp audiyi gecer :hehe:
Printable View
ben olsam kanımın ısındığı arabayı alırım marka model farketmeksizin herkesin görünce heycanladığı araba farkı çok ama çok farklı bugun vtı de bınen a3 de bınen bir E serisi kupe gördüğünde vay anasını diyor :) ben araç alırken hep içimin ısındığı aracı alırım.. ben olsam gider ikisindede bakarım illaki seni cezbedicek biri olur bunun hangisi olduğu önemlimi ? senin hoşuna gitmiş sonuçta.. ondan zevk almakta verim almakta senin elinde ..?
arkadaslar konu nerelere geldi tercih meselesi kavgaya dönüşmesin yorum yapan arkadaşlara cok teşekkür edrim
waaooowwww...
turbo her zaman masrafdır
a3te 250 yle gıderken white çaklıt moka ıcmek ıstıomm:). mumkunmudur:)
Alkollü kullanıyorsan VTİ alma :D Kullanmıyorsan al :P
Sana kalmış birşey tabi ama bence vti al
kadır abı sen yanlıs anlamıssın benım yazdıgımı.benım yazımda vtı la ılgılı 1 kelıme bıle yok dıkkat edersen.sadece a3ten bahsettım.hatta yazdıktan sonra vtı la karsılastırmak ıcın yazmıyorum bunları dıye eklıyecektım ama yanlıs anlasılır dıye eklemedım onu bıle.vtı yı kotulemek gıbı bır nıyetım yok ,bugune kadar da hıcbır karsılastırma konusunda fanatıklık yapıp tarafını tutmadıgım arabayı kotulemem.oyle anlasıldıysa affola.honda kullanıcısı cok arkadasım var ve sevdıgım bır markadır yalan yok.