03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Ya gıcık hondacılara karşı sağlam bır grup varo arada yaz anasını satıyım salla typera vtı a durumu oluştu nası olsa arkandan bırsuru arkadaş destek verır , haklı oldukları yerde bızde katılırız ama haksız yere şoyle kotu boyle kaka denmesınede uyuz olmuyo değılım
![]()
typerla bmw kıyaslarken yok 250 lı ıle gıderken çay ıçılırmış vs,,
yuro şahıt yanda ayar yapıyo enka duzluk hızımız 265-270 felan kadran kayıp benım tel çaldı açtım başladım muabbete o bı yandan ayar yapıyo herkes ışınde![]()
vti'da a3'ü de fazla abartmamak lazım.ikisininde birbirine göre artıları var ikiside güzel ama vti'ın fiyatları yüksek sebebi sayı olarak az olması ve temiz olanının nadir olması.
yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim,yol tutuşu falan stock halde bile bir çok 2010 model arabadan iyidir.
ha bide şöyle bişe var madem vti bu kadar kötüleniyor,neden o zaman insanlar ısrarla vti arıyor?bazı arkadaşların 2. , 3. vti'ı.madem bu teneke bu kadar kötü neden bu kadar rağbet görüyor
![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
savunma mode onstandartken kahve cay ıcılıomu bıde ona bakmak lazm
![]()
len serkan vtı bır gt olamdıgı ıcın zaten gtı gıbı yol tutmasını bekleyemezsınkı.vtı bana göre spor araba sınıfına gırmıor.hele sedanları![]()
Ya vtı'n aranılır olması çok paralara satılması vs başka bır dava ama yuksek hızda savrulur yol tutmaz uçar kaçar zannetmelerı garıp
Vtı ıle 230-240 la gıderken çay çorba vıdeosu çekecem![]()
5500 den sonra o zevki alabilecekleri araba yokta o yüzden. Bide modifiye parçası cuvalla. En güzeli benim gibi yapın bir audi a3 ve bir vti sahibi olun devam. ayrıca vtidaki yol tutuşu hiçbir zaman beğenmedim audi ile kıyaslanamaz bence he audi yoldan çıkmamak için elinden geleni yapar çıktığı zamanda sen ne yaparsan yap tutamazsın bir arkadaşımın lafıdır.
Yok yanlış yaptı Honda, sokacaktı vti yerine EK9. Hoş b*k atmak için neden aranırsa neden boool pehhh.
Karşılaştırma dediğiniz şey şöyle yapılır.Yalan söylemeden.
A arabasının yol tutuşu konforu B arabasına göre çok güzeldir ama şurasında söyle bir kronik hata vardır şöyle düzeltilir.Servisi pahalıdır,parçaları da pahalı sayılabilir,kolay bulunur.
B arabasının motorunun potansiyeli budur.Parçaları çok kolay bulunur servisi de çok ucuzdur, kıçınız şasiye değerken ki tadı ayrıdır, konfor değil aracı hissedersiniz. Kaza testleri A arabasına göre daha kötüdür. Daha az yakar, daha az vergi verirsiniz piyasası iyidir vs. vs. diye gider.
Ama asla ulan ne sapladım geçen gün B arabasına, üstünden atladım altından çıkıp domalttıp yatırdım diye yapmazsınız. Konudaki her mesajımda bunu anlatmaya çalıştım dayanamyıp saçma bir mesaj yazdım OmerRS yanlış anladı karşı çıktı mesajlarımız silindi. Keşke herkes yüzyüze görüşebilse de nasıl biri olduğumuzu anlasak neyse...
Chiefkadir simdi Bmw dahamı kötü onumu dekem istedin ?
illaki köstek tayfası olacak destek tayfası olduğu gibi gayet norminal bi durum..
Hande ve fitiyay kullanan bi kaç arkadaş daha önce yazdı çizdi audi ile kıyaslayıp ondan daha stabil daha izole demek heralde saçmalıktan ileri gitmez
ha kendi çapında belki iyi olma ihtimali vardırda.
A3 ve fitiay kıyaslanıyorsa. A3 kardeşimgideri,kalitesi almancılığı gurbetçiliği, hırpalanmamışını bulmak basit.
parçası ve servisi hondadan daha ucuz tecrübeyle sabittiryakıtıda ya aynı yada daha azdır bundanda emin olabilirsiniz iki arabayıda kullanmış ve kullanan arkadaşı bol olaraktan samimiyetle söylüyorum tarafçılıktan değil
![]()
Biri armut digeri elma..
Guvenlik,yol tutus,komfor,dayaniklilik(genel olarak,motor+kaporta,ic aksam)=Audi
Stop,far,filtre,egzoz,egzantrik,chip=VTI
Soyle bakin olaya,bitanesi At ,digeri ESSEK,Atmi daha komforludur,yoksa essekmiEssege altin semer vursan ESSEK gene ESSEK
sen git vti`a spor koltuk tak,yalitim yap,istedigini yap,a3 ztn standartta cok daha basariliyken bide ona parami harcican
+ bide ustune ustluk a3ten daha pahali ve km`leri yaklasik 5kez geri cekilmis bi vti alicagima kmsi orjinal 170binde a3 alirim cok daha mantikli.Kisacasi oylumoylumselviboylum aralarinda dunya fark var a3 tabikide..
- K -
________
Dr.Ecu
evet i30 200'de bodrum ıstanbul arasını bence 1 saate ındırır..
konuya gelınce yazdım orneklerıde ıs cıvıgından cıkmıs edıtledım kımseyle o ıyı bu ıyı olmuyor boş tartışma
bu vtı ole bı arabakı herhalde her karsılastırıldıgı konuda karısıklık cıkması olagan standart bısey oldu...
...konuyu acan arkadasım temız vtı'lara ıstenen para bellı konu bıle acıldı 10 plaka meshur lpg takılıp sokulmus gıbıymıs ona bıle 23 ıstenıyor kazalıları 18 19 ıstenıyor..o paralara elalemın anasını belledıgı km'sını bı Allah'ın bıldıgı vtı'lara artık ne bıleyım...11 sene oldu 99'un ustunden....bı masraf cıkarırsa guzel cıkarıyor ayrıca onceden kımın nası kurcaladıgı bellı olmuyor..
o yuzden masraf cıkarmama olasılıgı dusuk olması temızının kolay ve ucuza bulunması +'ları yuzunden a3 cok daha mantıklı olacaktır senın ıcın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)