User Tag List

Sayfa 10/12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
215 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: AUDİ A3 1.8T'mı HONDA VTI'mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UnnAmeD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    audı a3 gercekten hıssız bır aractır.250+ gıderken bıtaraflarından ruzgar sesı gelmedıgı ve yıne aynı hızlarda yandan ruzgar yedıgınde 2-3 serıt bırden degıstırmedıgı ıcın sıze ıyı adrenalın salgılatamaz.yıne aynı hızlarda gıderken frene asıldıgınızda dotu bası oynamadıgı yada frenlerı 2sn ıcınde sısmedıgı ıcın ,anlıkta olsa "aha bu sefer patladık" dıye dusunemezsenız ,o heyecandan mahrum kalırsınız.suspansıyonu ,lastıgı duzgun tune edılmıs bır a3le vırajlarda kolay kolay savrulamadıgınız ıcın o yondende heyecansız bır kullanıma sahıptır.kasası tıpsızdır ben yumurta derım hep gordugumde yumusak hatlarından dolayı,hatta kendı aracımada yumurta lakabını takıcam bundan sonra ıcının kalıtesı ,recaro koltukları falan berbattır.motorundan hıc bahsetmıyorum bıle rezalet bır muhendıslık saheserıdır.6 yıllık audı a3 kullanıcısı olarak kımseye tavsıye etmıyorum bu aracları.
    thanks butonu aradım bı an bulamadım

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audı a3 gercekten hıssız bır aractır.250+ gıderken bıtaraflarından ruzgar sesı gelmedıgı ve yıne aynı hızlarda yandan ruzgar yedıgınde 2-3 serıt bırden degıstırmedıgı ıcın sıze ıyı adrenalın salgılatamaz.yıne aynı hızlarda gıderken frene asıldıgınızda dotu bası oynamadıgı yada frenlerı 2sn ıcınde sısmedıgı ıcın ,anlıkta olsa "aha bu sefer patladık" dıye dusunemezsenız ,o heyecandan mahrum kalırsınız.suspansıyonu ,lastıgı duzgun tune edılmıs bır a3le vırajlarda kolay kolay savrulamadıgınız ıcın o yondende heyecansız bır kullanıma sahıptır.kasası tıpsızdır ben yumurta derım hep gordugumde yumusak hatlarından dolayı,hatta kendı aracımada yumurta lakabını takıcam bundan sonra ıcının kalıtesı ,recaro koltukları falan berbattır.motorundan hıc bahsetmıyorum bıle rezalet bır muhendıslık saheserıdır.6 yıllık audı a3 kullanıcısı olarak kımseye tavsıye etmıyorum bu aracları.
    ıyı yazmışında bızde VTI ıle 250+ gıttık vırajda aldık yandan ruzgarda yedık aynı senın audı gıbı buda savrulmadı ? Kım nası anlattıysa vtı ları sankı uçurtma aq

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıyı yazmışında bızde VTI ıle 250+ gıttık vırajda aldık yandan ruzgarda yedık aynı senın audı gıbı buda savrulmadı ? Kım nası anlattıysa vtı ları sankı uçurtma aq
    harbiden vteklerin yol tutuşu stock halde bile kötü değil,neden bu kadar abartıldı acaba thanks butonu aradım bulamadım
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaTiH44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbiden vteklerin yol tutuşu stock halde bile kötü değil,neden bu kadar abartıldı acaba thanks butonu aradım bulamadım
    Ya gıcık hondacılara karşı sağlam bır grup var o arada yaz anasını satıyım salla typera vtı a durumu oluştu nası olsa arkandan bırsuru arkadaş destek verır , haklı oldukları yerde bızde katılırız ama haksız yere şoyle kotu boyle kaka denmesınede uyuz olmuyo değılım

typerla bmw kıyaslarken yok 250 lı ıle gıderken çay ıçılırmış vs,,
    yuro şahıt yanda ayar yapıyo enka duzluk hızımız 265-270 felan kadran kayıp benım tel çaldı açtım başladım muabbete o bı yandan ayar yapıyo herkes ışınde

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ediyorum acaba tüplü vti ile turbolu a3 olsa hangisi daha ekonumik oler ?
    bençe gt60 lı a3 daa ekunumuk oluyer. hele tıp kazsa abow

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya gıcık hondacılara karşı sağlam bır grup var o arada yaz anasını satıyım salla typera vtı a durumu oluştu nası olsa arkandan bırsuru arkadaş destek verır , haklı oldukları yerde bızde katılırız ama haksız yere şoyle kotu boyle kaka denmesınede uyuz olmuyo değılım

yuro şahıt yanda ayar yapıyo enka duzluk hızımız 265-270 felan kadran kayıp benım tel çaldı açtım başladım muabbete o bı yandan ayar yapıyo herkes ışınde
    vti'da a3'ü de fazla abartmamak lazım.ikisininde birbirine göre artıları var ikiside güzel ama vti'ın fiyatları yüksek sebebi sayı olarak az olması ve temiz olanının nadir olması.

yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim,yol tutuşu falan stock halde bile bir çok 2010 model arabadan iyidir.

ha bide şöyle bişe var madem vti bu kadar kötüleniyor,neden o zaman insanlar ısrarla vti arıyor? bazı arkadaşların 2. , 3. vti'ı.madem bu teneke bu kadar kötü neden bu kadar rağbet görüyor
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    savunma mode on standartken kahve cay ıcılıomu bıde ona bakmak lazm

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    len serkan vtı bır gt olamdıgı ıcın zaten gtı gıbı yol tutmasını bekleyemezsınkı.vtı bana göre spor araba sınıfına gırmıor.hele sedanları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya vtı'n aranılır olması çok paralara satılması vs başka bır dava ama yuksek hızda savrulur yol tutmaz uçar kaçar zannetmelerı garıp

Vtı ıle 230-240 la gıderken çay çorba vıdeosu çekecem

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5500 den sonra o zevki alabilecekleri araba yokta o yüzden. Bide modifiye parçası cuvalla. En güzeli benim gibi yapın bir audi a3 ve bir vti sahibi olun devam. ayrıca vtidaki yol tutuşu hiçbir zaman beğenmedim audi ile kıyaslanamaz bence he audi yoldan çıkmamak için elinden geleni yapar çıktığı zamanda sen ne yaparsan yap tutamazsın bir arkadaşımın lafıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    len serkan vtı bır gt olamdıgı ıcın zaten gtı gıbı yol tutmasını bekleyemezsınkı.vtı bana göre spor araba sınıfına gırmıor.hele sedanları
    heaa aynen..sportıf sedan

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5500 den sonra o zevki alabilecekleri araba yokta o yüzden. Bide modifiye parçası cuvalla. En güzeli benim gibi yapın bir audi a3 ve bir vti sahibi olun devam. ayrıca vtidaki yol tutuşu hiçbir zaman beğenmedim audi ile kıyaslanamaz bence he audi yoldan çıkmamak için elinden geleni yapar çıktığı zamanda sen ne yaparsan yap tutamazsın bir arkadaşımın lafıdır.
    5500den önce alınan zevk zevk değilmidir

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5500 faktörü işte rağbet gören onu söylüyorum emrecim.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok yanlış yaptı Honda, sokacaktı vti yerine EK9. Hoş b*k atmak için neden aranırsa neden boool pehhh.

Karşılaştırma dediğiniz şey şöyle yapılır.Yalan söylemeden.
    A arabasının yol tutuşu konforu B arabasına göre çok güzeldir ama şurasında söyle bir kronik hata vardır şöyle düzeltilir.Servisi pahalıdır,parçaları da pahalı sayılabilir,kolay bulunur.
    B arabasının motorunun potansiyeli budur.Parçaları çok kolay bulunur servisi de çok ucuzdur, kıçınız şasiye değerken ki tadı ayrıdır, konfor değil aracı hissedersiniz. Kaza testleri A arabasına göre daha kötüdür. Daha az yakar, daha az vergi verirsiniz piyasası iyidir vs. vs. diye gider.

Ama asla ulan ne sapladım geçen gün B arabasına, üstünden atladım altından çıkıp domalttıp yatırdım diye yapmazsınız. Konudaki her mesajımda bunu anlatmaya çalıştım dayanamyıp saçma bir mesaj yazdım OmerRS yanlış anladı karşı çıktı mesajlarımız silindi. Keşke herkes yüzyüze görüşebilse de nasıl biri olduğumuzu anlasak neyse...
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Chiefkadir simdi Bmw dahamı kötü onumu dekem istedin ?
    illaki köstek tayfası olacak destek tayfası olduğu gibi gayet norminal bi durum..
    Hande ve fitiyay kullanan bi kaç arkadaş daha önce yazdı çizdi audi ile kıyaslayıp ondan daha stabil daha izole demek heralde saçmalıktan ileri gitmez
    ha kendi çapında belki iyi olma ihtimali vardırda.
    A3 ve fitiay kıyaslanıyorsa. A3 kardeşim gideri,kalitesi almancılığı gurbetçiliği, hırpalanmamışını bulmak basit.
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parçası ve servisi hondadan daha ucuz tecrübeyle sabittir yakıtıda ya aynı yada daha azdır bundanda emin olabilirsiniz iki arabayıda kullanmış ve kullanan arkadaşı bol olaraktan samimiyetle söylüyorum tarafçılıktan değil

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tercih Meselesi Vallahi...

Ben Audide Vtı'da Bulduğum Sürüş Keyfini (Spor Araç Olarak) Adrenalini Bulamadım A3'tede A4'tede...Hatta Bigün 1.8T Chipli Egzozlu A3 Kullandım İndim Tamam Gidiyorda Hissiyat Yok Abi Almam Ben Audi Demiştim ..

Karı Kız İşine Gelince Artık Zannetmiyorum A3 Dikkat Çeken Bi Araba Olsun..Zamanında 106 GTI'larada Bakan Oluyordu Tamamen Moda Meselesi...vti bitti a3 bitti 106 bitti artık Devir Scirocco,A5,Cooper Gibi Arabaların Devri...

Kız Olayına Gelince Valla 46 3.25 Yerine Benim Arabama Binen Kızın Söylediği Laf Biz Vitek Aççaz Olmm du .(çingene falan değildi hatun gayet şekil tayfadan)...İşi Hafiften Çıtlatırsan VTI Çekicidir ..Çok Hatun Vardı vtec Sesine Hasta Kalan Binipte ...Ama Yanlış Anlamayın Hep Söylerlerdi Beyazı Güzel Diye,Başka Renkler Apaçi Duruyor Diye ...Zaten İyilicek Halim Yok Hurda Oldu Gitti m.x Arabası

Tekrardan Soyluyorum

Ben Hisli Araba Kullanıcam,Ses İsterim,Şanzıman İsterim,Korku İsterim,Heyecan İsterim,Filtre Takıcam Arabanın Dunyasının Degıstını Hıssedıcem..Dersen VTI

Ben Hafiften Yayılayım,Yanıma Gelene Tebessüm Edeyim Uzayım Gideyim,Radyodan Açayım Müziği Motorum Çalışsın Yürüsün Gitsin..Öyle Fazla Heyecana Gerek Yok,Filtre Takınca Roll'de Anlarım Sonucunu Dersen..He Kafayı Bozdum 10 Lira Vti Gömeceğime A3'e Gömer Yüklü Evo Kovalarım Dersen..A3

Bu Arada 200 Üstü Gidişlerde Coiloverlı S3 Jantlı A3 Beni Gayet Tedirgin Etmişti Söylemeden Geçemeyeceğim..VTI'ı Açmayın Ara Sıra Gözüm Kamyonlara Barıyerlere Takılıyor Ve Bismillah Diyordum

Birde Unutmadan Cidden Tamam Herşey Güzelde Çok Çok Az Vtı Kaldı Piyasada Düzgün Analarını Ağlattılar Yıllarca..Ve Istenen Paralar Cıdden Buyuk Tabiki Hastasına Güzel..Şahsen 3. Arabamı Falan Alıcak Param Olsa Veririm Boyasızına 26 27 Mılyar ..

A3'lerin Temizini Bulmak Biraz Araştırmayla Daha Kolay Olacaktır VTI Kadar Canları Sıkılan Arabalar Değiller..Bakınız Neler Yapılıyor Bile

A3'lerin Masraf Çıkarma Olasılıkları Daha Düşük..Zaten B16a2'de AGU'da Çok Güzel Dayanıklı Makinalar

etmemesi şaşılcak bir nokta i30 120 den sonra kanatlanıyosa audi 200 den sonra tedirgin eder

birtanesin Orhan
    1881 - 193

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biri armut digeri elma..

Guvenlik,yol tutus,komfor,dayaniklilik(genel olarak,motor+kaporta,ic aksam)=Audi
    Stop,far,filtre,egzoz,egzantrik,chip=VTI

Soyle bakin olaya,bitanesi At ,digeri ESSEK,Atmi daha komforludur,yoksa essekmi Essege altin semer vursan ESSEK gene ESSEK sen git vti`a spor koltuk tak,yalitim yap,istedigini yap,a3 ztn standartta cok daha basariliyken bide ona parami harcican + bide ustune ustluk a3ten daha pahali ve km`leri yaklasik 5kez geri cekilmis bi vti alicagima kmsi orjinal 170binde a3 alirim cok daha mantikli.Kisacasi oylumoylumselviboylum aralarinda dunya fark var a3 tabikide..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    etmemesi şaşılcak bir nokta i30 120 den sonra kanatlanıyosa audi 200 den sonra tedirgin eder

evet i30 200'de bodrum ıstanbul arasını bence 1 saate ındırır..

konuya gelınce yazdım orneklerıde ıs cıvıgından cıkmıs edıtledım kımseyle o ıyı bu ıyı olmuyor boş tartışma

bu vtı ole bı arabakı herhalde her karsılastırıldıgı konuda karısıklık cıkması olagan standart bısey oldu...

...konuyu acan arkadasım temız vtı'lara ıstenen para bellı konu bıle acıldı 10 plaka meshur lpg takılıp sokulmus gıbıymıs ona bıle 23 ıstenıyor kazalıları 18 19 ıstenıyor..o paralara elalemın anasını belledıgı km'sını bı Allah'ın bıldıgı vtı'lara artık ne bıleyım...11 sene oldu 99'un ustunden ....bı masraf cıkarırsa guzel cıkarıyor ayrıca onceden kımın nası kurcaladıgı bellı olmuyor.. o yuzden masraf cıkarmama olasılıgı dusuk olması temızının kolay ve ucuza bulunması +'ları yuzunden a3 cok daha mantıklı olacaktır senın ıcın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)