aynen katılıyorum
Printable View
herkesin görüşü kendine..bazıları spor arabada,torpidoda soğutma, konfor,ısıtma soğutmalı koltuk v.s arar.herkesin evinde zaten buzdolabı,birçoğunda klima rahat koltuklar,ısıtmalı battaniyeler vardır.Benim için Spor arabadan beklenilen yürüyen aksamın ,motor şanzıman sağlamlığı ve yedek parçabolluğu, bunlar japonlarda fazlasıyla var.
hadi cnm Almanlar araba yapmaktan anlarmı :D
göz var nizam var; audi bmw mercedes vw ile honda mazda nissan toyata birmi ?
lütfen.. Simdi 100km/h üstü süratlarda handeden iceri girer rüzgar sesi spor otomobil kriterlerinin olmassa olmazı değilmi.
Milenyum çağında n-cap ten 4yıldız almak.
kullanırken kelle koltukta hisset styla olmak.
Iğrenç bi dizayn ve torpidoya sahip olmak.
Hande gitsin k20sine sahip çıksın, çevre düşmanı müyendisler
edit- anket eklense güzel olurdu.
alamancılar hondacıları geçmiş ama fanatiklik konusunda:icon_tup:
beygirleri teker teker hissetmek istiyorsan vtı bu kadar basit
baska arabam varsa direk vti derim dusunmeden ama tek arabam olucaksa a3.
Ya en hızlısı en iyisi ise gidin motorsiklet alın ne kasıyosunuz araba falan... :) japoncular için lafım.
konuyu benmi açmışım evet kıyaslamam.honda başkadır audi başka bir yerdedir.ne kadar ekmek o kadar köfte..audi sahibi olarak bu bana saçma geliyor,fanatiklik daha fazla audi sahibi olduğum için ama şurada audi yerine bmw veya mercedes olsaydı tepkim aynı olurdu.neyse bişey yazmıyorum uğraşamam herkesin bildiği kendine :heyoo:
audı a3 gercekten hıssız bır aractır.250+ gıderken bıtaraflarından ruzgar sesı gelmedıgı ve yıne aynı hızlarda yandan ruzgar yedıgınde 2-3 serıt bırden degıstırmedıgı ıcın sıze ıyı adrenalın salgılatamaz.yıne aynı hızlarda gıderken frene asıldıgınızda dotu bası oynamadıgı yada frenlerı 2sn ıcınde sısmedıgı ıcın ,anlıkta olsa "aha bu sefer patladık" dıye dusunemezsenız ,o heyecandan mahrum kalırsınız.suspansıyonu ,lastıgı duzgun tune edılmıs bır a3le vırajlarda kolay kolay savrulamadıgınız ıcın o yondende heyecansız bır kullanıma sahıptır.kasası tıpsızdır ben yumurta derım hep gordugumde yumusak hatlarından dolayı,hatta kendı aracımada yumurta lakabını takıcam bundan sonra :) ıcının kalıtesı ,recaro koltukları falan berbattır.motorundan hıc bahsetmıyorum bıle rezalet bır muhendıslık saheserıdır.6 yıllık audı a3 kullanıcısı olarak kımseye tavsıye etmıyorum bu aracları.
8 yıldır Audi kullanıcısıyım, sana gelmez Serhatcan... Tercihini revize et! :D