Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı
Tercih Meselesi Vallahi...
Ben Audide Vtı'da Bulduğum Sürüş Keyfini (Spor Araç Olarak) Adrenalini Bulamadım A3'tede A4'tede...Hatta Bigün 1.8T Chipli Egzozlu A3 Kullandım İndim Tamam Gidiyorda Hissiyat Yok Abi Almam Ben Audi Demiştim :)..
Karı Kız İşine Gelince Artık Zannetmiyorum A3 Dikkat Çeken Bi Araba Olsun..Zamanında 106 GTI'larada Bakan Oluyordu Tamamen Moda Meselesi...vti bitti a3 bitti 106 bitti artık Devir Scirocco,A5,Cooper Gibi Arabaların Devri...
Kız Olayına Gelince Valla 46 3.25 Yerine Benim Arabama Binen Kızın Söylediği Laf Biz Vitek Aççaz Olmm du :D.(çingene falan değildi hatun gayet şekil tayfadan)...İşi Hafiften Çıtlatırsan VTI Çekicidir :D..Çok Hatun Vardı vtec Sesine Hasta Kalan Binipte :D...Ama Yanlış Anlamayın Hep Söylerlerdi Beyazı Güzel Diye,Başka Renkler Apaçi Duruyor Diye :D...Zaten İyilicek Halim Yok Hurda Oldu Gitti m.x Arabası :D
Tekrardan Soyluyorum
Ben Hisli Araba Kullanıcam,Ses İsterim,Şanzıman İsterim,Korku İsterim,Heyecan İsterim,Filtre Takıcam Arabanın Dunyasının Degıstını Hıssedıcem..Dersen VTI
Ben Hafiften Yayılayım,Yanıma Gelene Tebessüm Edeyim Uzayım Gideyim,Radyodan Açayım Müziği Motorum Çalışsın Yürüsün Gitsin..Öyle Fazla Heyecana Gerek Yok,Filtre Takınca Roll'de Anlarım Sonucunu Dersen..He Kafayı Bozdum 10 Lira Vti Gömeceğime A3'e Gömer Yüklü Evo Kovalarım Dersen..A3
Bu Arada 200 Üstü Gidişlerde Coiloverlı S3 Jantlı A3 Beni Gayet Tedirgin Etmişti Söylemeden Geçemeyeceğim..VTI'ı Açmayın Ara Sıra Gözüm Kamyonlara Barıyerlere Takılıyor Ve Bismillah Diyordum :D
Birde Unutmadan Cidden Tamam Herşey Güzelde Çok Çok Az Vtı Kaldı Piyasada Düzgün Analarını Ağlattılar Yıllarca..Ve Istenen Paralar Cıdden Buyuk Tabiki Hastasına Güzel..Şahsen 3. Arabamı Falan Alıcak Param Olsa Veririm Boyasızına 26 27 Mılyar :)..
A3'lerin Temizini Bulmak Biraz Araştırmayla Daha Kolay Olacaktır VTI Kadar Canları Sıkılan Arabalar Değiller..Bakınız Neler Yapılıyor Bile
A3'lerin Masraf Çıkarma Olasılıkları Daha Düşük..Zaten B16a2'de AGU'da Çok Güzel Dayanıklı Makinalar