arkadaşlar bu iki aracın drag da ve rollingde ne olur sizce deneyen varmı yorumlarınızı bekliyorum
dip not : bmw stock mercedes amg oldugunu iddaa ediyor,2 aracta ilk el.
arkadaşlar bu iki aracın drag da ve rollingde ne olur sizce deneyen varmı yorumlarınızı bekliyorum
dip not : bmw stock mercedes amg oldugunu iddaa ediyor,2 aracta ilk el.
85 model ise 242hp 400 n.m
92 model ise 320hp 470 n.m
torkuyla çöker üstüne
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
500 Sec alır döner dolaşır bi daha alır![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
şayin filminde son sahnede vardı "adam bizi düz ovada yer" diyordubuda o hesap 500sec alır
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
ohaaa.. bmw leri çok severim ama 500 sec leride iyi bilirim.. 0 dan da roll de de yalan eder bmw yi..
*On3r*
bis ile 106 karşılaştırılması gibi500 sec adı üstünde saniyede 500 kere pompalar
![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
biz denedik 1/4 mil de 500 sec anca 2 boy fark ata biliyor o kadar abarttıgınız gibi deil bu arada 86 model arac roolingde fark dahada acılıyor benim anlamadıgım 328 ise rollingde de drag da da ustun oluyor
aynen ole bence 320 cok guzel yurudu yakında atarım videolarını 500 sec abartılacak kadar bi arac deil ki bu en saglıklı araclardan birisi cok dogru bi soz hacim hersey demek deildir ve suanda iddaa ediyorum stock e30 325 vs butun 500 veya 560 seclerle deneye bilirim burdan soyluyum en ki teknolojiye eski teknoloji
sec önde olur elbette
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)