Şimdi hayatımda hiç denememiş olsam söyleyecek pek bir şeyim olmazdı
Ama bende zamanında e320 otm. vardı ve 500 sec ile denemişliğim vardır, nasıl gittiğini de iyi bilirim.
Şimdi sen kalkıp 320i ile kafa tuttuğunu iddia ettiysen zaten direk sorarım araç otomatik miydi diye? Belli manuel olduğu.
Zaten dediğim gibi olmuş, önce 320 önde gitmiş sonra uzunda 500 sec almış, 2+2 =4. Bunun nesini uzatıyorsunuz ki?
Ya ne alakasız arabaları karşılaştırıosunuz benim sec 500 üm olsa 3.20 varsın geçsin ya ben iboyu açar dinlerim nereye gidiosa gitsin 3.20,bende bmw kullanıcısıyım su andada bahsettıgınız arabalar spor araba deil bişi deil biri iş adamı ağır abi arabası dieri 4 kapı olarak varsayarsak aile arabası nie deneyeseniz ki bence saçma olmuş...
karşılaştırma yapınca daha birebir arabalar olursa tartışmasıda zewkli olur..
benim o araba arasında tek yapıcagım karşılaştırma 2 takla atarsın secte hala aynı koltukta oturuosundur bmwde atarsın yaşarsan şükret bundan başka bişiyeni karşılaştırmam...
Ferrrari ve Corvette in üretim amacıyla 320 ve Sec in üretim amacı aynı demekki aynı kitleye hitap ediyorlar yaniFarkındaysan karşılaştırdığın araçların üretim amaçları ve hitap ettikleri kitle bile farklı biri 4 kapılı aile amaçlı üretilmiş manuel bi araç diğeri ise sport amaçlı üretilmiş bi araç..
evet abi mercedes döver
850csi ile seç500 deme şansınız varsa denemenizini ve patlaşamnızı isterim u.s.a. Da
Rica ederim haklının her daim yanındayım
böyle post bulmuşum nimet nimet
ki ayrıca emisyon yüzünden abd piyasasının biraz farklı olduğunu göz önüne alın.
sahipsiz üstüne dileyen alınabilir.
Binmek var sürmek var![]()
500 Sec fena bir araba değil aslında bizim Redline oto (Florya Beşyol) Roy'da vardı bir ara fena gidiyordu o araba ile karşılaştırırsak valla BMW 320 uzun,kısa farketmez gerisinde kalır ama araba var araba var onuda hesaba katmak lzm..şimdiki piyasada satılan 500Sec'ler ile denersen tabiki durum farklı olur otomatik şanzıman deyip geçme spor modda güzel devir çeviriyorlar ben 1984 730İ otomatik BMW ile 2ton ağırlığı var bu aracınHeadersli filtreli egzozlu AE101 corollaya 6-7 boy fark atıyordum
yeterki şanzımanı spor modda 2.vitese atın gerisini o hallediyor
![]()
binmek var sürmek var bir de denemek var
neyin hangi arabaya karşı nasıl gittiğini -bilerek- yorum yapmak var.
sokak arasında iki vites bitirip yerine koyunca uzmanı oluyosunuz nasılsa, sen ne diyosan doğrudur üstad.
1.si ben ibo dinlemıyorum sadece örnek verdim.Kimin ne dinlediğinidemi karşılaştırsaz
2.3,20nin spor paketi oldugunu kendin sölüyorsun daha mantıklı araçlarla karşılaştırması gerektiğini burdanda anlıyabilioruz.
3.Karşılaştırma sadece kimin ne kdr boy cıkarttıgı yada top speedimi olması gerekiyor.Dediğin gibi kimin CACUK olucagınıda konusalım.
neyse bu konuda son mesajım konu uzamasın saçma yerlere gitmesin,sen 320 gecer dıosun bende aksını ıkna etmedım ıstedıgı kadar gecebilir dedim ve fikrimi söledim,diğer bir fikrim,yolda dediğin gibii 3,20,s500 le yarışıyor ise bence o s500 babasının arabasıdır,sanmıyorum ki türkiyedeki hiç bir s500 sahibi 320 ile yarıssın..
hee dersen ki s500 yarısamazmı yarısır rollingede gitsin dragda yapsın ama 7.40 la filan yapsın ya 3.20 onun yanında araba bile kalmaz.çok farklı yerlerdeler...
ben modlanmıs araclardan bahsetmiyorum roy la birbirimizi tanırız işte suan yeni uretilen aracların bile otomatigi ne kadar iyi ne kadar dayanabiliyor ki eski araclar ne kadar dayanacak ne kadar saglıklı olacak uzun zamanlar iyi bakılsa bile bu bmw de aynı mersoda da demem o ki otomatik vites dehhh dedinmi dider çusss dedin mi dudur.
benim söylediğim kesinlikle doğru diyemem.
Iki model ilede alakalı olduğum için fikrimi belirttim ki konu sahibi arkadaşda aynı şekil olduğunu belirtti. Abartacak,büyütecek durum yok
sec500- ağırmı ağır,vites geçişleri mexica dalgası gibi geeeeeçiiiyorrr..
320i-hafif(sec e göre) manuel. kilo hp oranlarını bilsek daha iyi olur..
Ayrıca cahil iken mahalle arasında 3 lediğim olurduşimdiler yürümeyi seviyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)