User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
98 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 500sec vs e36 320

Wurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu her araç için geçerlidir heralde

dur rolling için bir araç yapalım demiyodur hiç bir firma
    tesekkurler

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi hayatımda hiç denememiş olsam söyleyecek pek bir şeyim olmazdı

Ama bende zamanında e320 otm. vardı ve 500 sec ile denemişliğim vardır, nasıl gittiğini de iyi bilirim.

Şimdi sen kalkıp 320i ile kafa tuttuğunu iddia ettiysen zaten direk sorarım araç otomatik miydi diye? Belli manuel olduğu.

Zaten dediğim gibi olmuş, önce 320 önde gitmiş sonra uzunda 500 sec almış, 2+2 =4. Bunun nesini uzatıyorsunuz ki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi hayatımda hiç denememiş olsam söyleyecek pek bir şeyim olmazdı

Ama bende zamanında e320 otm. vardı ve 500 sec ile denemişliğim vardır, nasıl gittiğini de iyi bilirim.

Şimdi sen kalkıp 320i ile kafa tuttuğunu iddia ettiysen zaten direk sorarım araç otomatik miydi diye? Belli manuel olduğu.
    arkadasım o kadar hacim farkında tutarda otomatike karsı otomatik karsılastırırsak eger sence sacmalık olmaz mı herhalde manuel olacak

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ne alakasız arabaları karşılaştırıosunuz benim sec 500 üm olsa 3.20 varsın geçsin ya ben iboyu açar dinlerim nereye gidiosa gitsin 3.20,bende bmw kullanıcısıyım su andada bahsettıgınız arabalar spor araba deil bişi deil biri iş adamı ağır abi arabası dieri 4 kapı olarak varsayarsak aile arabası nie deneyeseniz ki bence saçma olmuş...
    karşılaştırma yapınca daha birebir arabalar olursa tartışmasıda zewkli olur..
    benim o araba arasında tek yapıcagım karşılaştırma 2 takla atarsın secte hala aynı koltukta oturuosundur bmwde atarsın yaşarsan şükret bundan başka bişiyeni karşılaştırmam...

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sacmalık arada cok buyuk hacim farkı oldugundan manuel vs automatik zaten ne denilmek istedinildiginin farkındayım merak etme
    Arada büyük hacim farkının olduğu araçları denetmek saçmalık olmuyor fakat automatik ve manuel araçların denetilmesi saçmalık oluyor Oda iyiymiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ne alakasız arabaları karşılaştırıosunuz benim sec 500 üm olsa 3.20 varsın geçsin ya ben iboyu açar dinlerim nereye gidiosa gitsin 3.20,bende bmw kullanıcısıyım su andada bahsettıgınız arabalar spor araba deil bişi deil biri iş adamı ağır abi arabası dieri 4 kapı olarak varsayarsak aile arabası nie deneyeseniz ki bence saçma olmuş...
    karşılaştırma yapınca daha birebir arabalar olursa tartışmasıda zewkli olur..
    benim o araba arasında tek yapıcagım karşılaştırma 2 takla atarsın secte hala aynı koltukta oturuosundur bmwde atarsın yaşarsan şükret bundan başka bişiyeni karşılaştırmam...
    1.ci o senin zevkin 500 olup rap dinleyenlerde oldugunu unutma
    2.ci bmw ninde 320 de olsa spor paket sınıfında araba urettigini unutma
    3.su herhalde birisi 2 ton birisi 1300 kg birisi birisinden daha cacuk durucaktır takla atarken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arada büyük hacim farkının olduğu araçları denetmek saçmalık olmuyor fakat automatik ve manuel araçların denetilmesi saçmalık oluyor Oda iyiymiş
    arada buyuk hacim olması farkı sorun deil nasil ferrariyle corvette karsılastırılıyorsa buda bole ama hacim farkı olupta aynı specklerde olursa bu sacmalıktan başka birsey olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arada buyuk hacim olması farkı sorun deil nasil ferrariyle corvette karsılastırılıyorsa buda bole ama hacim farkı olupta aynı specklerde olursa bu sacmalıktan başka birsey olmaz
    Ferrrari ve Corvette in üretim amacıyla 320 ve Sec in üretim amacı aynı demekki aynı kitleye hitap ediyorlar yani Farkındaysan karşılaştırdığın araçların üretim amaçları ve hitap ettikleri kitle bile farklı biri 4 kapılı aile amaçlı üretilmiş manuel bi araç diğeri ise sport amaçlı üretilmiş bi araç..

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW nin aynı modelinin otomatiği ile bir daha deneyin ne denilmek istendiğini anlarsınız Birde SEC in kondisyonu çok önemli
    evet abi mercedes döver
    850csi ile seç500 deme şansınız varsa denemenizini ve patlaşamnızı isterim u.s.a. Da

sana cok tesekkur ediyorum arkadasım benim ifade edemediklerimi sen cok guzel soyluyorsun aynen de ole oldu 3 kadar bmw bariz onde turkiyede akrabalarım var yarısı yorlar hatta forumda herkez tanır ama isim vermiyecem sonra yorumlar bir anda deişiyor
    Rica ederim haklının her daim yanındayım
    böyle post bulmuşum nimet nimet
    ki ayrıca emisyon yüzünden abd piyasasının biraz farklı olduğunu göz önüne alın.

Eğer lafın bana ise, endişen olmasın

Beni tanıyanlar neyi iyi bilip bilmediğimi bilirler.
    sahipsiz üstüne dileyen alınabilir.
    Binmek var sürmek var
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 Sec fena bir araba değil aslında bizim Redline oto (Florya Beşyol) Roy'da vardı bir ara fena gidiyordu o araba ile karşılaştırırsak valla BMW 320 uzun,kısa farketmez gerisinde kalır ama araba var araba var onuda hesaba katmak lzm..şimdiki piyasada satılan 500Sec'ler ile denersen tabiki durum farklı olur otomatik şanzıman deyip geçme spor modda güzel devir çeviriyorlar ben 1984 730İ otomatik BMW ile 2ton ağırlığı var bu aracın Headersli filtreli egzozlu AE101 corollaya 6-7 boy fark atıyordum yeterki şanzımanı spor modda 2.vitese atın gerisini o hallediyor

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    binmek var sürmek var bir de denemek var

neyin hangi arabaya karşı nasıl gittiğini -bilerek- yorum yapmak var.

sokak arasında iki vites bitirip yerine koyunca uzmanı oluyosunuz nasılsa, sen ne diyosan doğrudur üstad.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferrrari ve Corvette in üretim amacıyla 320 ve Sec in üretim amacı aynı demekki aynı kitleye hitap ediyorlar yani Farkındaysan karşılaştırdığın araçların üretim amaçları ve hitap ettikleri kitle bile farklı biri 4 kapılı aile amaçlı üretilmiş manuel bi araç diğeri ise sport amaçlı üretilmiş bi araç..
    yazdıklarımı oku ondan sonra cevap ver 2.ci bmw nin coupe modelide var aynı bizim karsılaştırmamızda oldugu gibi ayrıca herhalde farklı olacak aralarında dunya kadar para farkı var turkiyede benim babam ferrari de corvette sahibi o zaman 2 kişilikli insan mı oluyor

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.ci o senin zevkin 500 olup rap dinleyenlerde oldugunu unutma
    2.ci bmw ninde 320 de olsa spor paket sınıfında araba urettigini unutma
    3.su herhalde birisi 2 ton birisi 1300 kg birisi birisinden daha cacuk durucaktır takla atarken
    1.si ben ibo dinlemıyorum sadece örnek verdim.Kimin ne dinlediğinidemi karşılaştırsaz
    2.3,20nin spor paketi oldugunu kendin sölüyorsun daha mantıklı araçlarla karşılaştırması gerektiğini burdanda anlıyabilioruz.
    3.Karşılaştırma sadece kimin ne kdr boy cıkarttıgı yada top speedimi olması gerekiyor.Dediğin gibi kimin CACUK olucagınıda konusalım.

neyse bu konuda son mesajım konu uzamasın saçma yerlere gitmesin,sen 320 gecer dıosun bende aksını ıkna etmedım ıstedıgı kadar gecebilir dedim ve fikrimi söledim,diğer bir fikrim,yolda dediğin gibii 3,20,s500 le yarışıyor ise bence o s500 babasının arabasıdır,sanmıyorum ki türkiyedeki hiç bir s500 sahibi 320 ile yarıssın..
    hee dersen ki s500 yarısamazmı yarısır rollingede gitsin dragda yapsın ama 7.40 la filan yapsın ya 3.20 onun yanında araba bile kalmaz.çok farklı yerlerdeler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    500 Sec fena bir araba değil aslında bizim Redline oto (Florya Beşyol) Roy'da vardı bir ara fena gidiyordu o araba ile karşılaştırırsak valla BMW 320 uzun,kısa farketmez gerisinde kalır ama araba var araba var onuda hesaba katmak lzm..şimdiki piyasada satılan 500Sec'ler ile denersen tabiki durum farklı olur otomatik şanzıman deyip geçme spor modda güzel devir çeviriyorlar ben 1984 730İ otomatik BMW ile 2ton ağırlığı var bu aracın Headersli filtreli egzozlu AE101 corollaya 6-7 boy fark atıyordum yeterki şanzımanı spor modda 2.vitese atın gerisini o hallediyor
    ben modlanmıs araclardan bahsetmiyorum roy la birbirimizi tanırız işte suan yeni uretilen aracların bile otomatigi ne kadar iyi ne kadar dayanabiliyor ki eski araclar ne kadar dayanacak ne kadar saglıklı olacak uzun zamanlar iyi bakılsa bile bu bmw de aynı mersoda da demem o ki otomatik vites dehhh dedinmi dider çusss dedin mi dudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.si ben ibo dinlemıyorum sadece örnek verdim.Kimin ne dinlediğinidemi karşılaştırsaz
    2.3,20nin spor paketi oldugunu kendin sölüyorsun daha mantıklı araçlarla karşılaştırması gerektiğini burdanda anlıyabilioruz.
    3.Karşılaştırma sadece kimin ne kdr boy cıkarttıgı yada top speedimi olması gerekiyor.Dediğin gibi kimin CACUK olucagınıda konusalım.

neyse bu konuda son mesajım konu uzamasın saçma yerlere gitmesin,sen 320 gecer dıosun bende aksını ıkna etmedım ıstedıgı kadar gecebilir dedim ve fikrimi söledim,diğer bir fikrim,yolda dediğin gibii 3,20,s500 le yarışıyor ise bence o s500 babasının arabasıdır,sanmıyorum ki türkiyedeki hiç bir s500 sahibi 320 ile yarıssın..
    hee dersen ki s500 yarısamazmı yarısır rollingede gitsin dragda yapsın ama 7.40 la filan yapsın ya 3.20 onun yanında araba bile kalmaz.çok farklı yerlerdeler...
    tesekkurler not karsılastırmadaki arac 2 kapılı coupe versiyonudur u.s.a ve cok saglamdır ibo dinlemek ayıpta deil sana deildi sozum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdıklarımı oku ondan sonra cevap ver 2.ci bmw nin coupe modelide var aynı bizim karsılaştırmamızda oldugu gibi ayrıca herhalde farklı olacak aralarında dunya kadar para farkı var turkiyede benim babam ferrari de corvette sahibi o zaman 2 kişilikli insan mı oluyor
    No Comment..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No Comment..
    No need to comment

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    binmek var sürmek var bir de denemek var

neyin hangi arabaya karşı nasıl gittiğini -bilerek- yorum yapmak var.

sokak arasında iki vites bitirip yerine koyunca uzmanı oluyosunuz nasılsa, sen ne diyosan doğrudur üstad.
    benim söylediğim kesinlikle doğru diyemem.
    Iki model ilede alakalı olduğum için fikrimi belirttim ki konu sahibi arkadaşda aynı şekil olduğunu belirtti. Abartacak,büyütecek durum yok
    sec500- ağırmı ağır,vites geçişleri mexica dalgası gibi geeeeeçiiiyorrr..
    320i-hafif(sec e göre) manuel. kilo hp oranlarını bilsek daha iyi olur..
    Ayrıca cahil iken mahalle arasında 3 lediğim olurdu şimdiler yürümeyi seviyorum..
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    evet burdakiler biraz farklı tr den mesela benim m3 gt ama tr de yok burdaki bazı 320 lerde farklı normal olanlar da var ama bu kıyaslamadaki e36 u.s.a versiyon onu belirtmeyi unuttum
    tr de m3 gt olmadığına eminmisin ???
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)