Bence Kırmızı + Sedan + VTI![]()
kımse vtı yada czt daha ıyı dıyemez o sende bıtmıs bı olay.tamamen senın beklentınle ılgılı.arabadna ne beklıosun once onu dusun derım.
vtı ın sesı guzeldır tıpı guzeldır parçası boldur ucuzudr.vergısı azdır az yakar cok kacar.
5500e gelınceye kadar kımseyoktur evet ama olsaydı bu kadar az yakmazdı kımse bunu anlamıyorfrenlerı ISININCA kotudur yol tutusu orta halldır.ama bunları cok ucuza cogu arabdan daha ıı konuma gelıcek sekılde halledebılırsın.
czt nın tıpı bıraz acayıp ama kotu degıl.artısı yenı olması cok fazla vıtes seçmez hızlanırken.daha ucuza ıı hp ler alırsın.yol tutusu coıl olmadan cok ıı olmadıgını bılıorum
acıkcası bız ne desek bos ıkısını kullanmanı önerrimben olsam vtı alırdım
![]()
CZT daha radikal bir tasarima sahip. Surprizlerle dolu bir arac.
Ayrica daha yeni ve teknolojik. Temiz VTI da kolay bulunmuyor normal fiyatlara.
CZT derim.
///Mürüvvette endaze olmaz.
honda gibi arabanın içine gömülmüyoşun bunda
koltuk yükşeklik ayarı benim en alçakta ve alabildiğim kadar geriye alıyorum
burnu kışa olduğu için neredeyşe şıfır zorlukla şürülüyo
A direği şola virajlarda zorluyo ama
czt nin oturma pozisyonu we görüş açılarının kötülüğünden dolayı vtı trecihim olurdu
keyif olarak kıyaslanamaz die düşünüyorum 2 araçta ikisininde zewki apayrı
yakıt konusunda vtı ı 9 lt altında yaktıran insanlarda ya eyüp sultan sabrı war yada ayaklarının altı su toplamıştır![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Mevzu bayağı bir karışmış
Ben hiç düşünmeden CZT alırdım
1.Yeni jenerasyon
2.Az bir işlemle yürütmek çok kolay
3.Ekstrası daha fazla ( aırbag eps vs vs vs )
4.İçi gayet geniş arka koltuğun haraketli olması çok güzel
5.Daha az yakıyor
6.Polisler zırt pırt durdurmaz
Alacagın ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
valla benim vti'da şehiriçi tam 11 litre yakıyordu hiç altına düşmedi max 12 13 min 11
işin özü şudur;
VTEC kullanmayan herkes CZT diyecektir
Ben vtec diyorum doğal olarak. Tamam belki ben de CZT turbo kullanmadım ama vtec'ten aldığım zewki colt werebilir mi? Kimbilir belki werir ama şu an için "bana göre" direk vtec derim.
Belki bir chiple 200 hp olamaz ama yaptığın modifiye ile aldığın her beygiri hissettirir. Tadına warırsın.
CZT diyen arkadaşlara da bir şey diyemem, kişisel tercihtir. Kolay yoldan 200hp almak da bir yoldur. Ama dediğim gibi VTEC bir İKONdur. B16A2 dedin mi olay benim için biter.
czt almayı düşünen arkadaşlar için ufak bi bilgi vereyim
bi tane czt tıra arkadan çarmış tavan baya baya uçmuş
şahibi pert e çıkmaşına rağmen tekrar alıp yaptırmış diye duymuştum
şervişteki uşta şöylemişti..galiba tüplüymüş yanlış hatırlamıyoşam
hatta ben tüp zararlı deilmi diye şormuştum..
turboya zararının olmadığını şöylemişti
dikkat edin bu konuda yani piyaşada böyle bi araba olabilir
ben uştanın yalançışıyım![]()
bence czt. Vti hoş güzel ama 13-14 yaşına yakın bir araç 2006 model czt ile hemen hemen aynı olması beni czt ye iter. Enazında kaymağı daha üstünde olur yeni yenidir!!!![]()
gokhan bu arada fıkrımı soylemeyı unuttum bence ıkısınıde alma gıt 207 gt al hıc ugrasma vtı ye o para verılmez czt nınde son sahıbı olursun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)