e46 cabriodan ziyade s2k daha çok kendine baktıran bi araba cabrio 330 yerine m3 olursa işler değişir tabi![]()
e46 cabriodan ziyade s2k daha çok kendine baktıran bi araba cabrio 330 yerine m3 olursa işler değişir tabi![]()
S2k ınsanın kafasında kalcak b araba kesınlıkle ,330 ıse cok daha kalıtelı gezme tozma esnasında cok daha rahat,2 gıdıp 3-4 donulebılır kımseyede hacı taksıye bın sen demek ıstemem330 dedım ben ama aklı S2k da kalanlardan oldum
![]()
O S2000 ilani bana fake gibi geliyor telefon numarasida yok o fotograflarla daha oncede bir ilan vardi hatirliyorum, herneyse..
40 gundur bodrumdayim hemen hergun S2000 ile gezdik gercekten cabrio M3 de olsa bukadar cok dikkat ceken bir araba olamaz ama acikcasi 2 kisilik olmasi ve bagajininda kucuk olmasi sorun oldu hep, onun disinda biraz langir lungur icinden ses geliyor, kafaya takan biri icin sorun olabilir..
BMW icinde bence duz vites 3.30 cok zevklidir S2000 i aratmaz performans olarak.
Onun icin dis gorunus ve ses olarak S2000, geri kalan hersey icin BMW derim.
unless you ride the beast
you wouldn't understand
bence aracı ihtiyaclara gore almak en mantıklısı.. vsa veya vsasız konusuna gelince araca stock mu yoksa modlu mu binecek aklındaki mod secenekleri.. vsalı 1 s2k ile fazla secenegin olmuyor vsasız araclara aem ems ile her yol paris modeli war.. ( bende vsalı wardı satıp vsasız s2k aldım.. ) 2 veya 4 kisilik secenegiyse tartısılır.. eger 2. bi araban yoksa sıkıntı olabilir.. 2 girip 4 cıkacagım 1 yere s2k ile gitmem mesela.. hayırlısı olsun umarım dogru kararlar üzerinden ideal neticeye warabilirsiniz.. sonucta aracı alacak arkadasın karırı olması lzm bu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)