iki araç stock orjinal drag ,roll de hangisi daha başarılıdır
iki araç stock orjinal drag ,roll de hangisi daha başarılıdır
hacimden dolayı rollde VTS nin alacağı kesin ama dragdada cok değişiceğini sanmıyorum VTS her türlü alır .. swift in sanzıman uzun zaten dragdada cok sansı yok bu yüzden
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
drag da (max. 400m) belki swift ama roll da vts nin alacağını düşünüyorum.
eski bi swift gti kullanıcısı olarak dragta swift gti alır.rollendiklerinde 140 a kadar yan yana ama sorasında vts alır başını gider..(defalarca denendi)
şimdi kıyaslamaya gerek yok falan yazmış bazılarıda swifti bilmeyen yorum yapmasın benceama bu karşılaştırmada saxo hacimden ötürü önde olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31026168/detay
tanıyan varsa bu araç benimdi 2007 martta satım aracın specler no name saçma bi filitre ve son çıkış egzost (remus).
dediğim gibi dragta 10 tane saxoyla kalktıysam en az 8 i ben aldım diğer 2 si yüklü olmasından aldı.rollendiğimizde 130-140 a kadar yan yana ama sorasında hacimden vts ALIR BAŞINI GİDER![]()
konunun başında stock denilmiş...
googleye yazılırsa yeteri kadar geçilmiş saxo videosu çıkyo.Ama araç specleri belli değil tabi.
arkadasımda vardı swift GTI bayada ciğerli bir araçtı VTS yle denemelerimizde hep VTS öndeydi.VTS 3 bitirirken swift 3 ün başlarındaydı.sazımanı uzun bir araç ben dragdada cok ihtimal vemiyorum.VTS ye tutunabilir ancak önde olacağını sanmıyorum.VTS alırsada zaten öyle oylum oylum selvi boylum tadında bir farkla alamaz ama önde her türlü...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
şanzuman çok uzun2.vites bildiğin bitmiyor yani
bide devir çeviren makina
hani dragta alır diyorlarya bence asıl dragta işi zor swiftinrollde de hacminin kurbanı olur
![]()
arkaşlar bence biraz suzuki swift gti araştırın çoğu kişi kulaktan doğma fikirlerle ve cadde reklam yapan 106 ve saxo lardan dolayı saxo deniyor.türkiye'ye ssgti çok az sayıda girmiştir.bu yüzden bilmiyor olabilirsiniz ama 1300 cc bir motorla ne ler yapıcağını kimse bilmiyor sanırım.kendinden yaşça büyük ve cc olarakta büyük otomobillerle nasıl dalga geçiyor desem inanmazsnız kolayı var çevrenizde ssgti yoksa youtube bakın derim.stok bir 106 ve saxo yla oyun oynayan bi araç drag ve roll hiç farketmiyor.nedeni ise 1300cc 9500rpm çift ekzantirik full enjeksiyon ve işin en ilginç tarafıda ve en büyük sağladı avantajıda heralde lotus firmasından sonra üretilmiş en hafif otomobildir 740kg.ve onların lakabı alemin yaramaz çocuğu nezman ne yapıcağı hiç belli olmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)