1.9 tdi leonlara baktım şimdi benim fiyat aralığında buldum baya bi bilgisi olan varmı yakıt - performans nasıldır?
1.9 tdi leonlara baktım şimdi benim fiyat aralığında buldum baya bi bilgisi olan varmı yakıt - performans nasıldır?
sana güzel bir 2.0 dizel araba lazım yarın kısmetse dizel bi leon gelicek uyarsa haberleşiriz
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
bize kısmet olursa bi M3 alırız![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim inş bize uygun bi araç çıkar herkese iyi akşamlar.
Forumdan takip ettigim kadarıyla Asıri koyu subaru fanı olmana rağmen çok objektif bir yorum yapmışsın, tebrik ederim
Bu seçeneklerden bende vtec2 secerdim. 1.4tsi leon tavsiye edilmiş ama vtec2 gayet makul parcalarla yüklediği zaman 1.4tsi Leondan çok daha hızlı oluyor, ornek olarak forum üyelerinden ''despe'' nin aracını inceleyebilirsiniz. Rahatlıkla 206Gti'lari falan geçiyordu onun arabası![]()
2004 civic diyince ağız alışkanlığı direk vtec2 yazmisim, ama farketmez sonuçta civic sport ta da vtec2 motoru var![]()
Tsı egzoz filtre chip = 241hp çok ama çok iyimser bir rakam bence![]()
125 lik tsı dan nerdeyse bı tsı kadar daha güç sadece filtre egzoz chiple alınıyorsa millet TypeR i falan bosuna alıyor demek
Anlaşılan cupraya bile gerek yok baksana 241hp leon daha ne olsun vergisi harcı yok![]()
çok yakmasın
ne yani 1600cc imprezadan boxer sesi çıkmıyormu ?
sen hiç sti yapılmış 1.6TS subaru kullandınmı bindinmi neye göre yorumluyon
millet sti sanıp yoldan çıkıyordu be
valla millet salak salak bakıyordu imprezaya 04 siyahtı. Subaru derim
hande dicek halim yok zati![]()
konuyu açan arkadaş subaru 1.6'dan bagsetmiş sen hepsinde boxer motor mu? var sanıyorsun? bi kanat takarak milleti salak etmişsin. buna mı övünüyosn. .. 1.6 lanceri de evo ya benzetenler gb.1.6 st kullanmadım ama STi çok kullandım.. bende ki millette daha görmeden sesinden anlıyordu . sti'yi..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)