Ben c180 k Tercih ettim. 3.20d yi etmeme tarafım annemde olmasıdır.. ikiz gibi olmasın die :) c180k ları hafife almamak lazım depar ve komfor olarak ben memnunum..
Printable View
Ben c180 k Tercih ettim. 3.20d yi etmeme tarafım annemde olmasıdır.. ikiz gibi olmasın die :) c180k ları hafife almamak lazım depar ve komfor olarak ben memnunum..
Coupe fiyatına bakmışım bmw de açtı gözünü diyecektim :hahaha:
. . . . . . . . . . .
3.20 d alırdım ....
Benzinli araç binilcek gibi değil wallla
3.20d 3.20d 3.20d . . .
michael jackson bile beyaz bir 3.20d yi gördükten sonra beyaz olmak istemiş daha ne düşünüyorsun..
Bmw nin son tasarımlarını hiç sevmiyorum 5,7 serisi çok kötü oldu ama 3 hep güzel :)
mali c180 e karar verirsen bana mesaj at.yetkili bayiiyiz elimden geldiği kadar fiyat ve teslimat süresinde yardımcı olurum.hatta bu ay gelecek arabalarımız vardı cam tavanlı amg paket
fiyatlar ne düzeyde ve yeni motor gelecekmi 11 lt yakmayanından.
mesela donanım su olsun.
amg paket
sunroof
xenon
park sensoru
otm.sanz.
koltuklarda kumas olmasın yarı deri vs varsa en ucuzundan.
kac liraya alırız bu aracı?bi tane daha mercedesimiz var e350cdi 4 matic.bunun indirimde bi faydası olurmu?
2 araç aynı fiyatla satılıyorsa 320d tek alternatiftir benim için...
Hızla işim yok, direksiyonda yıldız olsun mantalitesindeki arkadaşlara da saygı duyarım; herkes bir olacak değil ya :)
mercedes daha kalite duruyor 320 den bence.ama 320 dede motor avantajı var işte.
Hala TR sartlarinda gunluk kullanim icin benzinli ile dizel araci kiyasliyoruz
Adaylardan biri hem daha guclu, hem daha ekonomik, hemde daha ucuza.
Digeri hem daha savurgan, hem hic gitmeyecek otekinin yaninda, ustelik alt vergi diliminde olmasina ragmen nedense daha pahali.
Sanirim fazla tartismaya gerek yok, tek dezavantaji senelik mtvsi daha fazla diye o araci tercih etmemek mantikli gelmiyor bana, ustelik sagladigi avantajlarida cabasi.
Mercedes in C serilerindeki kalite ve konfor bildiğiniz Mercedes konforu değil. O bilindik Mercedes konfor ve kalitesi E serisinden sonra başlıyor ne yazık ki.. Türkiyeye ÖTV ile birlikte gelen pazarda daha fazla otomobil satma stratejisi ile gelen Mercedes C serileri ne yazık ki hayal kırıklığı yarattı..
Ben o yuzden BMW 3.20D diyorum. Her anlamıyla daha üstün.
mercedesi bayağı kötülediniz yaw :) bayilerden net fiyat bekliyorum, duruma göre test sürüşü yapıcam bakalım yorumlardaki kadar kötümü mercedes
Alıntı:
AMG iç spor paketi
AMG spor paketi otomobilin içinde de özel bir atmosfer yaratmaktadır: spor koltuklar güvenli destek sağlamaktadır ve tıpkı arka koltuklar gibi Liverpool kumaş/ARTICO suni deri döşemeye sahiptir.
mercedes-benz.com.tr böyle diyor
Bende bi kaç haftadır bu ikilemdeyim
Bu bahsi geçen fiyata 320 d manuel klimalı jant kapaklı kumaş koltuklu xenonsuz geliyor
geçen hafta borusandan fiyat aldım 47k€ ya ancak ve ancak dijital klimalı deri koltuklu xenon lu 320d alabilirsiniz
keza c180k içinde avantgarde fascination donanımlı bir araç 45-46k € civarına geliyor
yani fiyatları bu alemde ama c180k ,320d ye nazaren çok çok daha fazla donanıma sahip
fakat 320 d deki motor tek kelimeyle mükemmel rakipsiz de denilebilir..
arada kalınacak nokta belli zaten c180k daha donanımlı daha güzel (içi hariç) 320d ise mükemmel bir motor vede sürüş dinamikleri..
bmw ye her zmn sempatım olmustur.. ama tercıhım mercedes olur dusunmeden.. nedenı..mercedes her zaman mercedestır :) daha agır gelıo..arada kı performansı yakıtı cok kafama takmaz mercedesle yoluma devam ederdım oyle bır ımkanım olsa :D
bencede bmw mercedes in bu mmodeli çok tuttu ama dizel 320 iyi kaçar az yakar :D
valla bız gıdıp c180 amg aldık babama beyaz cam tavan pazartsı elımızde olcak bakalım nasıl araba gorcez...
320d alırdım daha performanslı ve üzerinde harika bir motor var
c180 cok dınamık bır arac bmw den daha sık durdugu kanısındayım helekı beyaz ve sıyah zemın farlıysa bıde c63 body kıt erayda vardı tamamdır seker olur seker...
tamamen görsel sebeplerden ötürü C...
E90 320D xDrive'da(4WD) 90.000tl gibi civarı liste fiyatı o da mı en boş modeli acaba?
aslında fıyat herseyı ozetlıyor 2 lıtre olmasına ragmen daha fazla vergı sahıbı olmasına rahmen merco daha pahalı oluo bence 3 kasanın bı numarası yok motor ıcın alınmaz c kasada tam bır mercedes degıl belkı ama 3 kasadan ıyıdır motoroda cok takılmamak laazım otobanda öldurmucekte guldurmucekte bır guce sahıp
bmw 320 kasa degiştiriyo bilginize.
Her türlü 320D
ne sizi tanırım ne de kasa değişecek diyen arkadaşı;ama emin olun orada art niyeli bir yazı gözükmüyor...ki tepkiniz biraz sert olmuş...
bu arada performans önceliği var ise için bmw 3; görüntü önceliği var ise mercedes c diyorum
Çeşit olsun A4 nasıl :) Bir dergideki kıyaslamada 2.0dizel audinin 170 hp gibi olduğunu gördüm.Acaba yeni tip motormu yaptı Audi yoksa Avrupa pazarındamı var bu motor.Ben a4 üde çok beyeniyorum.Siyah veya beyaz 18 jant donanım kalitede var düşünülebilir
yenı kasa 184 lik mis gibi 320d ama ne siyah ne beyaz mavisinden ;)
Tepkim sadece size değil. Yanlış anlamayın. Ama fikir sahibi olmadan zikir sahibi oluyorsunuz. Yarın sabah kalktığımızda aracın kasası değişmeyecek. Aracın bende olması olmaması önemli değil, eminim daha once kendime ait olmayan araçlar hakkında da bildiğim birşey varsa ve hakkında yanlış birşey söylenmişse aynı şekilde başkasınada söylemişimdir. Kişisel algılamayın. Bunu bu şekilde söyleyen herkes üstüne alınabilir kısacası.
ben yanlış anladım tepkın banaydı cunku araç piyasalarını takip edenler az cok bilirler önce araba gelir sonra ufak tefek degişime ugrar tam kasa degişecegi zamanda makyaj yer bunu çogu kişi bilir ama siz baya bi tepki verdiniz kasa degişiyorsa bunu paylaşırım fikir sahibi olacak yaşdayım:icon_tup:ama bu sabah ama yarın sabah ama birdahaki sabah degişecek vakti geldi konuyu boşyere uzatmaya gerek yok.
Makyaj konusunda bir tüyo vereyim. Araçlar makyaj geçiriyorsa genellikle kronik sorunları ortadan kaldırmak içindir. Müşteri şikayetlerine göre şekillendirilir. Mesela Astra G hiç makyaj yemeden 98den 2010'a kadar satıldı. Ve en azından benim bildiğim kronik bir sorunuda yok. Astra H piyasaya çıkmasına rağmen üretimden kaldırılmayıp satışına devam edildi. Piyasaya çıktığı günlerden itibaren satışı kaldırılana kadar oldukça tutuldu ve sevildi. Genellikle makyaj operasyonları üretimi planlanan yılların yarısında yapılır.
Konu hakkında ise Bmw üreticilerinden daha çok bilgi sahibi olduğunuzu bilmiyordum. Onlar bile 2012 diyor ama tam tarih vermiyorken siz zamanı geldi hemen değişicek diyebiliyorsanız vardır bir bildiğiniz saygı duyarım...
Haklısınızda astra üretiyor ama 1 yandanda yeni kasayı da satıyor , yeni kasa varken öbürü kaç tane satıyor sizce çeyreğinin çeyreği...bende diyorum bugün 3 kasa alsam yenisini beklerim...he yok 2012 demişsiniz eyw. doğrudur bekleyemem dersem şimdi lazım dersem C alırım ....