tek kelimeyle 3.20d derim malicim..
Printable View
tek kelimeyle 3.20d derim malicim..
Gayet güzel örtüşüyor. 2005'te piyasaya sürüldü. 2008 ortalarında makyajlandı. 2008de hem makyajsız hemde facelift modeller var. 3.5 sene gibi bir süre içinde facelift operasyonuna maruz kalıp "e90 lci" diye anılmaya başlanmış bir araç. 2012de kasa değiştirecek diye söylemiş bmw. Ortada belli bir konsepti bile yok. Çizim olarak mevcut. 3.5 sene daha koyarsak toplamda 7 sene eder ki bu dediğim gibi 2012'ye denk gelir. Neyi tutarsızlık anlamadım. Kasa değiştiriyor dediniz bende 2012'de dedim hemen ortalığı velveleye vermeye gerek yok dedim. Bunun nesi yazmak için yazmak. Siz ya benim yazdıklarımı okumuyorsunuz. Ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Tekrar söylüyorum fikir sahibi olmadan zikir sahibi oluyorsunuz. İnsanları yanıltır söyledikleriniz. Sadece siz değil bu konuda daha bi çok kez e90 üretimden kalkıyor gibi bir söylemde bulunuldu. Elbetteki birgün kalkacak. Bazı insanlara göre yüzü eskidi. Hemfikirim. Ama yine söylüyorum yarın kasa değiştirmeyecek. En azından yıl olarak 2012 diyebiliyorum. Konuya balıklama atlayıp "kasa değiştiriyor bilginize" diye bir söylemde bulunmamak gerek. Doğruluğundan emin olduğum birşey varsa evet yanlışı düzeltmek için sonuna kadar tartışabilirim.
İlla haklı olmak istiyorsanız. Siz haklısınız. Daha öncede söylediğim gibi saygı duyarım.
otomobil camiasında bir söz vardır,
bir otomobil vardır bir de mercedes vardır...
2012 ortası gibi gelecekmiş 3 kasa zaten bu kışışnda lansmanı yada net çizimleri ortaya çıkar.bu tarz bişey olur:http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/5ernot3er.jpg
Bence aracım şekil olsun hava atayım ağır ağır gezeyim dersen mercedes c 180k derim.1.6 vergi avantajıda var o yüzden aradaki fark yakıta kullanılabilir.özellikle amg paketi 3 kasayla karşılaştırmam bile tip olarak.Ama 3 kasadada 184hp var birde dizel,sırf motor içinse ,gazlayayım diyorsan alınabilir.çevremde 2 arkadaşım var yakın ,biri amg paket aldı diğeride 3 kasa aldı kasımda gelecek aralarındaki geyik :lambada denk gelmiyim olum,diğeri benim şeklim yeter gibisinden:D