AMG iç spor paketi
AMG spor paketi otomobilin içinde de özel bir atmosfer yaratmaktadır: spor koltuklar güvenli destek sağlamaktadır ve tıpkı arka koltuklar gibi Liverpool kumaş/ARTICO suni deri döşemeye sahiptir.
mercedes-benz.com.tr böyle diyor
AMG iç spor paketi
AMG spor paketi otomobilin içinde de özel bir atmosfer yaratmaktadır: spor koltuklar güvenli destek sağlamaktadır ve tıpkı arka koltuklar gibi Liverpool kumaş/ARTICO suni deri döşemeye sahiptir.
mercedes-benz.com.tr böyle diyor
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Bende bi kaç haftadır bu ikilemdeyim
Bu bahsi geçen fiyata 320 d manuel klimalı jant kapaklı kumaş koltuklu xenonsuz geliyor
geçen hafta borusandan fiyat aldım 47k€ ya ancak ve ancak dijital klimalı deri koltuklu xenon lu 320d alabilirsiniz
keza c180k içinde avantgarde fascination donanımlı bir araç 45-46k € civarına geliyor
yani fiyatları bu alemde ama c180k ,320d ye nazaren çok çok daha fazla donanıma sahip
fakat 320 d deki motor tek kelimeyle mükemmel rakipsiz de denilebilir..
arada kalınacak nokta belli zaten c180k daha donanımlı daha güzel (içi hariç) 320d ise mükemmel bir motor vede sürüş dinamikleri..
bmw ye her zmn sempatım olmustur.. ama tercıhım mercedes olur dusunmeden.. nedenı..mercedes her zaman mercedestırdaha agır gelıo..arada kı performansı yakıtı cok kafama takmaz mercedesle yoluma devam ederdım oyle bır ımkanım olsa
![]()
bencede bmw mercedes in bu mmodeli çok tuttu ama dizel 320 iyi kaçar az yakar![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
valla bız gıdıp c180 amg aldık babama beyaz cam tavan pazartsı elımızde olcak bakalım nasıl araba gorcez...
c180 cok dınamık bır arac bmw den daha sık durdugu kanısındayım helekı beyaz ve sıyah zemın farlıysa bıde c63 body kıt erayda vardı tamamdır seker olur seker...
E90 320D xDrive'da(4WD) 90.000tl gibi civarı liste fiyatı o da mı en boş modeli acaba?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
aslında fıyat herseyı ozetlıyor 2 lıtre olmasına ragmen daha fazla vergı sahıbı olmasına rahmen merco daha pahalı oluo bence 3 kasanın bı numarası yok motor ıcın alınmaz c kasada tam bır mercedes degıl belkı ama 3 kasadan ıyıdır motoroda cok takılmamak laazım otobanda öldurmucekte guldurmucekte bır guce sahıp
bmw 320 kasa degiştiriyo bilginize.
Çeşit olsun A4 nasılBir dergideki kıyaslamada 2.0dizel audinin 170 hp gibi olduğunu gördüm.Acaba yeni tip motormu yaptı Audi yoksa Avrupa pazarındamı var bu motor.Ben a4 üde çok beyeniyorum.Siyah veya beyaz 18 jant donanım kalitede var düşünülebilir
Vorsprung Durch Technik
yenı kasa 184 lik mis gibi 320d ama ne siyah ne beyaz mavisinden![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)