ben std fn2 den bahsetmiştim.. :) neyse sen al ikisini de denersin insallah daha sonrasında.. Bayerische motoren werke ;))
Printable View
ben std fn2 den bahsetmiştim.. :) neyse sen al ikisini de denersin insallah daha sonrasında.. Bayerische motoren werke ;))
tabiki insignia
insignia gerçekten insanı güvende hissetirip parasının hakını fazlasıyla veren bi araç
3.20d işin içine girince olay degişir. bence kafayı kır direk 3.20d al.
İşin içine 3.20D girmişse diğer seçenekler otomatikman ekarte olur. :D
hem bmw hem dizel bunun motoru ne kadar gider BORUsan da bakıma devamsa geçmiş olsun :)
kötülemek için demiyorum x5 5.20 5.30 dizel olanları çok kullandım akrabalarımda var 70000 de motor komple yapıldı x5 bi hata vardı sandık motor geldi daha çok olay varda neyse bu kadar olaydan sonra bende niyetlenip vazgeçmiştim
3.20 olacagına mercedes c serisinden bakabilirsin biri dizel biri benzinli ama
ikinci elde olur diyorsanız bencede 320d
serviste lastiği takarken sol arkaya 255 sag arkaya 245 takan bi yerden bahsediyorum ben güvenmiyorum araba şans işidir kimi sorunsuzdur kiminde neler çıkar
veya sol şeritten sağ şerite geçerken şeritlerde beyaz çizgiye girince bi anda sağ çekmesi üzerine almanyadan mühendis geldi lastik değişsin denildi değişti sorun devam etti jantta yamuk vardı hepsi değişti ne gerekiyosa değişti ama sorun değişmedi giderilmedi Allah tan geçen hafta satıldı araba
bmw ye o kadar para vermeye niyetlendik sonra mercedes alırım en azından bi gömlek üstündür bmw den
kaldı ki son dönemde audi bmw yi geçmiştir bu benim görüş bu yönde
eğer 2. el olur dersen 320d-520d-530d tercih edilebilir...
ama 0 olacaksa insignia..hiç binmedim kullanmadım ama bi abimizde var iç mekana bi göz attım içi çok güzel lüks duruyor..
gerçekten bmw mercedes ile yarışacak seviyede gibi geceki kokpit görüntüsü harika.
ağzına kadar doldurmuşlar gibi :)
*Sabri şimdi bende fn2 nin içi 1Lira ile çalışan oyuncaklar gibi derim. Görüşündür saygı duyarım... ama;
255-245 lastiği takan gerizekalıdır olur normal, sağa çekmesini ilk senden duydum olur tabi kul yapısı mercedestede bi ara bıyık çıkıyordu camlarında :) elalemin kılı aldığın arabanın camında :D
bizim 2.dizel bmw miz.2005 530d.100 binde satıldı en ufak motor problemi cıkmadı.su anda x5 3.0d var 2009 50 binde.3 bin kmdir chipli.bu da en ufak problem çıkartmadı.